Jaki silnik w sc33 od innej bestii bez wiekszych przeróbek??
-
siwykcn
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
Jaki silnik w sc33 od innej bestii bez wiekszych przeróbek??
A problem jest tego typu ze strzelil mi szlak panewki i przy okazji wal:(a nie moge nigdzie trafic silnika gdzie mi chociaz na 500km dadza gwarancje tylko wszystko jest na rozruch a nie pasuje kupowac mi silnika ktory bedzie mial to samo co jest u mnie...i z tad pytanie jaki silnik moge wrzucic bez wiekszych przerobek ramy,bede wdzieczny za pomoc.pozdrawiam
siwykcn
- stashekcn
- Motocykl: SC-57
- Rok produkcji: 2004
od Horneta 900 jak najbardziej piec pasuje do ramy SC-33. W mojej wypowiedzi miałem na myśli że z innymi piecami jest problem, wiem że ktoś tam wkładał z XX-a piec, ale było dużo rzeźby z tympekal1 pisze:co Ty kolego bredzisz, to jest ten sam blok silnika. Ja osobiście miałem 2 silniki z horneta włożone do bladziocha (tyle że przerabiałem pod gaźnik). Jest temat na forum jak przerobić.
-
robson1903
- Motocykl: xx w ramie sc33
- Rok produkcji: 2006
-
pekal1
- Motocykl: CBR 1137 FIREBLADE
- Rok produkcji: 1998
Robson on napisał że nie chce przerabiać ramy... a Twoja taka rzekoma 1sza przekładka okazała się być robiona za granicą i cała budowa była opisana na jakimś niemiecko-języcznym forum. To wystarcza by pomyśleć że nie masz o tym bladego pojęcia .... Mówiłeś że w białym customie miałeś filtr z r1... było tam wiele częsci z r1 ale filtr niemiec sam zrobił od podstaw....
-
robson1903
- Motocykl: xx w ramie sc33
- Rok produkcji: 2006