Witam
U mnie też jest podobny problem jak gwałtownie dodam gazu to słychać dziwny szmer na wolnych obrotach silnik pracuje cicho i bez żadnych stuków tylko podczas jazdy tak sie dzieje
jak sprawdzic stan lancuszka rozrzadu ?
-
Snajper88
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
pit pisze:W niektórych motocyklach serwisówka podaje, że długość na określonej ilości ogniw nie może przekraczać... Oczywiście trzeba sprawdzać w kilku miejscach bo łańcuch wyciągać się nierówno.
jasne, ale w serwisowce do sc33 wlasnie nie ma podanej min. dlugosci
dokladnie napinacz tez moze dzwonic a ze maszyna wiekowawiertło pisze:a napinacz nie ma nic do szumienia i innych dzwięków ? sprężyna swoją drogą ale w środku się też wyrabia i może też na boki
[ Dodano: Czw Kwi 05, 2012 2:22 pm ]
korzystajac z tematu najlepiej posprawdzaj wszystkoSnajper88 pisze:U mnie też jest podobny problem
[ Dodano: Pią Kwi 13, 2012 12:30 pm ]
zrobilem zawroki i chodzi lepiej, natomiast dostrzeglem jakis inny dzwiek, wydobywajacy sie z lewej strony glowicy tylko na wolnych obrotach. chcialem nagrac ale na moich sprzetach nic nie bylo slychac, wiec odpuscilem. Chociaz jak posluchalem jak inne cebry chodza na filmikach to moja w porownaniu do innych hmm nie wyroznia sie za bardzo