Witam.
Dzisiaj kupilem uzywany tlumik marki D&D tu stronka firmy:
http://www.danddexhaust.com/catalog/honda/index.htm
Troszke zardzewiala sama koncówka, ale co tam tani byl.
Po pierwsze wydaje mi sie ze jest za glosny. Znajomi maja gsrx 1000 i sv1000 z aftermarketami i moja blade jest najglosniejsza.
Po drugie jak zaparkowalem ja w domu (no niestety) to bardzo czuc bylo benzyna jak nigdy dotad.
Czy ma ktos doswiadczenia z tym tlumikiem?
Pewno ten temat juz byl walkowany, ale co dalej z gaznikami zostawic jak sa czy wyrególowac, jesli tak to jak najlepiej. Zmieniac dysze? Jesli tak to na wieksze czy na mniejsze. Opuszczanie podwyszszanie iglicy itd?
Dzieki za pomoc
Dawid
Tlumik D&D
-
DavShaman
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
Dzieki bardzo.
Tez myslalem ze wypada sie przywitac i szukalem wczoraj po to odpowiedniego dzialu. Zazwyczaj kawiarenka, bac nowi uzytkownicy. Myslalem by sie przywitac w dziale 'Smietnik'
No ale juz znalazlem przyklejony temat,
Zaraz wyjade i poslucham jej jeszcze raz. Are sklaniam sie do zalozenia orginala z powrotem.
Trudno tu gdzie mieszkam (IRL) o dobrego mechanika niestety, któremu móglbym zaufac z ustawianiem gazników.
Tez myslalem ze wypada sie przywitac i szukalem wczoraj po to odpowiedniego dzialu. Zazwyczaj kawiarenka, bac nowi uzytkownicy. Myslalem by sie przywitac w dziale 'Smietnik'
Zaraz wyjade i poslucham jej jeszcze raz. Are sklaniam sie do zalozenia orginala z powrotem.
Trudno tu gdzie mieszkam (IRL) o dobrego mechanika niestety, któremu móglbym zaufac z ustawianiem gazników.
- lisq
- Motocykl: CBR 900RR Fireblade
- Rok produkcji: 1997
sam mam komin D&D i muszę przyznać nie słyszałem głośniejszego ale też przyjemniejszego dla ucha dźwięku
kwestia stoperów albo słuchawek z muzyką.
na dłuższe trasy mam oryginał(dłuższe = więcej niż 300km).
może to taka fanaberia wymieniać te kominy ale w sezonie są może 2 dłuższe tripy, a normalnie nie przeszkadza aż tak bardzo
dodatkowo dba o bezpieczeństwo
na dłuższe trasy mam oryginał(dłuższe = więcej niż 300km).
może to taka fanaberia wymieniać te kominy ale w sezonie są może 2 dłuższe tripy, a normalnie nie przeszkadza aż tak bardzo
dodatkowo dba o bezpieczeństwo