Dokończ Historyjkę...

Jeśli chcesz coś napisać nie koniecznie związanego z motocyklami napisz to tutaj !
Awatar użytkownika
january
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl: sc33
Rok produkcji: 1998

Post autor: january »

Czekając na zielone światło, pomyślałem,że dawno Hondy nie pałowałem i chcąc przykozaczyć przed gimnazjalistkami które przechodziły przez pasy, docisnołem manetkę i nagle...przypomnialem sobie,ze zapomnialem puscic klamkii sprzegla, i głośny ryk silnika, sprawił że, przykułem uwagę nie tylko gimnajzalistek, ale ...
Awatar użytkownika
Yarson 954
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
Rok produkcji: 2001
Kontakt:

Post autor: Yarson 954 »

Czekając na zielone światło, pomyślałem,że dawno Hondy nie pałowałem i chcąc przykozaczyć przed gimnazjalistkami które przechodziły przez pasy, docisnołem manetkę i nagle...przypomnialem sobie,ze zapomnialem puscic klamkii sprzegla, i głośny ryk silnika, sprawił że, przykułem uwagę nie tylko gimnajzalistek, ale ...i starych mocherowych prostytuek ktore...
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
Awatar użytkownika
january

Czekając na zielone światło, pomyślałem,że dawno Hondy nie pałowałem i chcąc przykozaczyć przed gimnazjalistkami które przechodziły przez pasy, docisnołem manetkę i nagle...przypomnialem sobie,ze zapomnialem puscic klamkii sprzegla, i głośny ryk silnika, sprawił że, przykułem uwagę nie tylko gimnajzalistek, ale ...i starych mocherowych prostytuek ktore...się tak podjarały że...
Awatar użytkownika
Bartek_929
Motocykl: Honda CBR 929

Post autor: Bartek_929 »

Czekając na zielone światło, pomyślałem,że dawno Hondy nie pałowałem i chcąc przykozaczyć przed gimnazjalistkami które przechodziły przez pasy, docisnąłem manetkę i nagle...przypomniałem sobie,ze zapomniałem puścić klamki sprzęgła, i głośny ryk silnika, sprawił że, przykułem uwagę nie tylko gimnazjalistek, ale i starych mocherowych prostytutek, które się tak podjarały że ściągnęły majtki i powiesiły je na moim lusterku. Tymczasem na pasie obok...
Awatar użytkownika
CODA
Motocykl: SC57
Rok produkcji: 2004

Post autor: CODA »

Czekając na zielone światło, pomyślałem,że dawno Hondy nie pałowałem i chcąc przykozaczyć przed gimnazjalistkami które przechodziły przez pasy, docisnąłem manetkę i nagle...przypomniałem sobie,ze zapomniałem puścić klamki sprzęgła, i głośny ryk silnika, sprawił że, przykułem uwagę nie tylko gimnazjalistek, ale i starych mocherowych prostytutek, które się tak podjarały że ściągnęły majtki i powiesiły je na moim lusterku. Tymczasem na pasie obok w wylansowanej Calibrze...
Awatar użytkownika
KrzyHo
Motocykl: Byla 954 i SC33 x2
Rok produkcji: 0

Post autor: KrzyHo »

Ja pier...dole modę na sukces robicie ??? To nie samosia czy jak tam się to nazywa !!!
Awatar użytkownika
Yarson 954
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Kontakt:

Czekając na zielone światło, pomyślałem,że dawno Hondy nie pałowałem i chcąc przykozaczyć przed gimnazjalistkami które przechodziły przez pasy, docisnąłem manetkę i nagle...przypomniałem sobie,ze zapomniałem puścić klamki sprzęgła, i głośny ryk silnika, sprawił że, przykułem uwagę nie tylko gimnazjalistek, ale i starych mocherowych prostytutek, które się tak podjarały że ściągnęły majtki i powiesiły je na moim lusterku. Tymczasem na pasie obok w wylansowanej Calibrze... lysy, w dresie robi zimny lokiec, na ktorym....
Awatar użytkownika
january

Czekając na zielone światło, pomyślałem,że dawno Hondy nie pałowałem i chcąc przykozaczyć przed gimnazjalistkami które przechodziły przez pasy, docisnąłem manetkę i nagle...przypomniałem sobie,ze zapomniałem puścić klamki sprzęgła, i głośny ryk silnika, sprawił że, przykułem uwagę nie tylko gimnazjalistek, ale i starych mocherowych prostytutek, które się tak podjarały że ściągnęły majtki i powiesiły je na moim lusterku. Tymczasem na pasie obok w wylansowanej Calibrze... lysy, w dresie robi zimny lokiec, na ktorym się znalazły odchody przelatującego ptaka. Nagle, ...
rafal-92
Motocykl: CBR 900 RR
Rok produkcji: 1999

Post autor: rafal-92 »

Czekając na zielone światło, pomyślałem,że dawno Hondy nie pałowałem i chcąc przykozaczyć przed gimnazjalistkami które przechodziły przez pasy, docisnąłem manetkę i nagle...przypomniałem sobie,ze zapomniałem puścić klamki sprzęgła, i głośny ryk silnika, sprawił że, przykułem uwagę nie tylko gimnazjalistek, ale i starych mocherowych prostytutek, które się tak podjarały że ściągnęły majtki i powiesiły je na moim lusterku. Tymczasem na pasie obok w wylansowanej Calibrze... lysy, w dresie robi zimny lokiec, na ktorym się znalazły odchody przelatującego ptaka. Nagle strzał ze sprzęgła, koło w górę, dresik jeszcze grzeje furę. Z tyłu widzę tylko kurz, on się chyba poddał już...
Awatar użytkownika
Siwy_ryry
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Motocykl: zawsze HONDA !
Rok produkcji: 0

Post autor: Siwy_ryry »

Czekając na zielone światło, pomyślałem,że dawno Hondy nie pałowałem i chcąc przykozaczyć przed gimnazjalistkami które przechodziły przez pasy, docisnąłem manetkę i nagle...przypomniałem sobie,ze zapomniałem puścić klamki sprzęgła, i głośny ryk silnika, sprawił że, przykułem uwagę nie tylko gimnazjalistek, ale i starych mocherowych prostytutek, które się tak podjarały że ściągnęły majtki i powiesiły je na moim lusterku. Tymczasem na pasie obok w wylansowanej Calibrze... lysy, w dresie robi zimny lokiec, na ktorym się znalazły odchody przelatującego ptaka. Nagle strzał ze sprzęgła, koło w górę, dresik jeszcze grzeje furę. Z tyłu widzę tylko kurz, on się chyba poddał już, jak każdy tchórz skręca w boczną uliczkę jak zawsze Fajer wygrywa potyczkę ...
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2012, 14:46 przez Siwy_ryry, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Yarson 954
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Kontakt:

Czekając na zielone światło, pomyślałem,że dawno Hondy nie pałowałem i chcąc przykozaczyć przed gimnazjalistkami które przechodziły przez pasy, docisnąłem manetkę i nagle...przypomniałem sobie,ze zapomniałem puścić klamki sprzęgła, i głośny ryk silnika, sprawił że, przykułem uwagę nie tylko gimnazjalistek, ale i starych mocherowych prostytutek, które się tak podjarały że ściągnęły majtki i powiesiły je na moim lusterku. Tymczasem na pasie obok w wylansowanej Calibrze... lysy, w dresie robi zimny lokiec, na ktorym się znalazły odchody przelatującego ptaka. Nagle strzał ze sprzęgła, koło w górę, dresik jeszcze grzeje furę. Z tyłu widzę tylko kurz, on się chyba poddał już, jak każdy tchórz skręca w boczną uliczkę jak zawsze Fajer wygrywa potyczkę ...i BOOM!!!!- KrzyczĘ!!! CENZURA ba łem się na drzewieeee, z ust mi cieknie gęsta kreeeew- wiem karetka nie przyjedzieeeeeeee, flaszka pękła, a to PECH!!!!!!!.... ;)
Awatar użytkownika
Wściekła
GIRL
GIRL
Motocykl: GSXR 1000 K7
Rok produkcji: 2007

Post autor: Wściekła »

KrzyHo pisze:Ja pier...dole modę na sukces robicie ??? To nie samosia czy jak tam się to nazywa !!!
Moda na sukces.. dobre :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off-Topic”