pozdro
Przywitaj się tutaj!
- niuto88
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 600 RR
- Rok produkcji: 0
Witam wszystkich:) już od dawna chciałem się tu zalogować ale zawsze mi to uciekało
. ale juz w tym roku , sumie w tamtym się ogarnąłem że wszystkich i czas sobie kupic motor od najmłodszych lat mi sie to marzyło zawsze na widok ścigacza sie obracałem na mieście
w tym roku już mam w planach sobie kupic motor , kombi już sobie kupiłem wraz z butami , teraz na dniach rękawiczki paski nerkowy i no i szukam kasku też myślę że nie długo sobie kupie , a motor gdzieś na początku sezonu jeśli mi sie uda zebrać wcześniej $ to szybciej kupie
Jestem z Okolic Mrągowo
pozdro
pozdro
- Mario_900rr
- Motocykl: Honda CBR 900RR
- Rok produkcji: 1994
niuto88 pisze:Witam wszystkich:) już od dawna chciałem się tu zalogować ale zawsze mi to uciekało. ale juz w tym roku , sumie w tamtym się ogarnąłem że wszystkich i czas sobie kupic motor od najmłodszych lat mi sie to marzyło zawsze na widok ścigacza sie obracałem na mieście
w tym roku już mam w planach sobie kupic motor , kombi już sobie kupiłem wraz z butami , teraz na dniach rękawiczki paski nerkowy i no i szukam kasku też myślę że nie długo sobie kupie , a motor gdzieś na początku sezonu jeśli mi sie uda zebrać wcześniej $ to szybciej kupie
Jestem z Okolic Mrągowo
![]()
pozdro
A wiesz już co chcesz kupić? no szkoda chłopaku że jeszcze nie masz tego ścigacza, ale z twojego opisu wynika że masz zamiar kupić twój pierwszy moto . Mam takie pytanie to będzie Fajer? Odważnie
" Niech moc będzie z wami"
- niuto88
- Motocykl: CBR 600 RR
czemu od dupy strony , co to za filozofia miec motor bez kombi i butów itp nie mam tyle kasy aby kupic motor wraz kombi itp , ja ma takie podejście że pierw chcę przez zimę kupic akcesoria a na początek sezonu motor, a jak bym miał kupywac motor w zime to gdzie go sprawdzę przy kupnie ....? a po drugie jak bym miał motor to na pewno by mnie kusiło pośmigać bez kombi i w razie gleby sezon mam z głowy . a tak poza tym mój dobry kumpel chcę mi sprzedać swoja cbr 600 f grudzień 99 , pewny motor nie dobity , na bieżąco wymieniał w tym sezonie sporo kasy włożył itp i wiem ze to pewniak
ale ostatnio mnie podkusiło Suzuki GSX-R 750 znajomy znajomego ma http://otomoto.pl/suzuki-gsx-r-750-M2986297.html jeszcze go nie oglądałem ale jak sie ograne czasem chcę podjechać i zobaczyć go wstępnie
- Siwy_ryry
- Staly Bywalec

- Motocykl: zawsze HONDA !
Bracie... Honda to jest motór.niuto88 pisze:... ale ostatnio mnie podkusiło Suzuki GSX-R 750 znajomy znajomego ma http://otomoto.pl/suzuki-gsx-r-750-M2986297.html jeszcze go nie oglądałem ale jak sie ograne czasem chcę podjechać i zobaczyć go wstępnie
Rozglądnij się za sc33 będziesz baRRdziej zadowolony!
Pozdrawiam i witam
- Siwy_ryry
- Staly Bywalec

- Motocykl: zawsze HONDA !
kalas pisze:niuto88 to będzie Twój pierwszy poważnty sprzęt? Nie słuchaj kumpli debili tylko kup na początek CB500 i ogarnij tajniki ,skrętu , hamowania i ogólnie esei można o tym napisać. Dłuzej pożyjesz.
Kogo nazywasz yyy... "debilami" - na tym forum sami normalni są
Co racja to racja jesli pierwsze moto to lepiej coś słabszego.
Ale cb500...?
Szybko mu się znudzi.
Lepiej już jakąś F3 może F4.
Ale nie ma reguły na to, ile będzie żył.
Mam paru znajomych co zaczynali np od 929 lub R1 - żyją i mają cie całkiem dobrze.
Na forum też na pewno się paru takich "debili" znajdzie co nie zaczynali od CB500
Ale to nie temat na tego typu dyskusje.
Pozdro
- Motocykl: bylo 2x SC33 jest 1000RR
- Rok produkcji: 2006
-
kalas
- Motocykl: brak
Siwy_ryry pisze:kalas pisze:niuto88 to będzie Twój pierwszy poważnty sprzęt? Nie słuchaj kumpli debili tylko kup na początek CB500 i ogarnij tajniki ,skrętu , hamowania i ogólnie esei można o tym napisać. Dłuzej pożyjesz.
Kogo nazywasz yyy... "debilami" - na tym forum sami normalni są![]()
?
Co racja to racja jesli pierwsze moto to lepiej coś słabszego.
Ale cb500...?
Szybko mu się znudzi.
Lepiej już jakąś F3 może F4.
Ale nie ma reguły na to, ile będzie żył.
Mam paru znajomych co zaczynali np od 929 lub R1 - żyją i mają cie całkiem dobrze.
Na forum też na pewno się paru takich "debili" znajdzie co nie zaczynali od CB500![]()
Ale to nie temat na tego typu dyskusje.
Pozdro
no może CB500 to przesadziłem ale...... w sumie nie moja sprawa sam zacząłem od Srada 600 później zx-6r ale miałem wtedy 25 lat a nie 17-scie![]()
w sumie witamy na forum![]()