Świadomośc z jazdy na motocyklu
-
FireBlade954
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 954RR
- Rok produkcji: 2003
Świadomośc z jazdy na motocyklu
Witam, taki nietypowy temacik. Chcę by każdy się podzielił swoimi odczuciami czy to świadomością, jaka go pokrywa gdy wsiada na motocykl.
Ja napiszę o swojej, Pierwsze co mnie ciągnie to przyjemność, sztuka własnej wolności gdzie nie poczuję tego nigdzie. Lecz wrzucając bieg, wiem że czasem mogę nie wrócić do domu już, staram się rozmawiać o tym z rodzina żeby oni tez mieli tego świadomość. A wy jak podchodzicie to tego ??
Ja napiszę o swojej, Pierwsze co mnie ciągnie to przyjemność, sztuka własnej wolności gdzie nie poczuję tego nigdzie. Lecz wrzucając bieg, wiem że czasem mogę nie wrócić do domu już, staram się rozmawiać o tym z rodzina żeby oni tez mieli tego świadomość. A wy jak podchodzicie to tego ??
- misiopajur
- Motocykl: CBR 929 + YZ 250f +DR-Z 400 E leśny naqrwiacz
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
WOLNOŚĆ NA SPORCIE????????
super --
-drogi w opłakanym stanie
-ograniczenia średnio do 60
-multum kierowców TICO
- w lasach bez ogrodzen-zwierzyna wybiega na droge kiedy chce..
Naprawdę wolność be ograniczeń i ucieczka od problemów-pełen relax
Kiedyś też tak siebie oszukiwałem...
Relax i wolnosc jest w terenie
A od czasu jak zacząłem opuszczać powierzchnię ziemi---WOLNOŚĆ I RELAX JEST PONAD NIĄ!
...BEZ KONIECZNOŚCI TANKOWANIA
POLECAM!!!!

super --
-drogi w opłakanym stanie
-ograniczenia średnio do 60
-multum kierowców TICO
- w lasach bez ogrodzen-zwierzyna wybiega na droge kiedy chce..
Naprawdę wolność be ograniczeń i ucieczka od problemów-pełen relax
Kiedyś też tak siebie oszukiwałem...
Relax i wolnosc jest w terenie
A od czasu jak zacząłem opuszczać powierzchnię ziemi---WOLNOŚĆ I RELAX JEST PONAD NIĄ!
...BEZ KONIECZNOŚCI TANKOWANIA

tak zgodze sie fajnie jest polatac,ale mi i tak nie udawalo sie zapomniec o problemach klutniach bo to i tak wroci jak zdejmiesz kask,dobrze jest latac z wolnym umyslem,mialem ciezki wyadek lezalem miesiac w lozku,operacje,nauka chodzenia itd i przeklinalem moto i czasm do dzis to robie choc, z tej pasji ciezko sie wyleczyc moja rada latac na maxa ale tam gdzie znasz trase choc i tak nigdy nic nie wiadomo. 
- Puciaty
- Motocykl: Honda cbr 929 rr
- Rok produkcji: 2000
Witam kolegów ! 
Jazda motocyklem to świetna sprawa, tak jak ktorys z was juz powiedział jest to ucieczka od problemow, czasami sama przyjemnosc,w zaleznosci od nastroju
najwazniejsze by przez te pare minut "przejazdzki" nie myslec o niczym i być wolnym... Z drugiej strony w podswiadomosci sa te "wypadki", to wszytko jednak nas otacza i trzeba uwazac jezdzic z głowa 
Szerkości na przyszły sezon Panowie i jak najwiecej spotow
a tak przy okazji jest ktos z woj.lubuskiego ?
Jazda motocyklem to świetna sprawa, tak jak ktorys z was juz powiedział jest to ucieczka od problemow, czasami sama przyjemnosc,w zaleznosci od nastroju
Szerkości na przyszły sezon Panowie i jak najwiecej spotow
a tak przy okazji jest ktos z woj.lubuskiego ?
Pale Gume, a nie dusze
- slamann
- Motocykl: HONDA CBR 1000RR
- Rok produkcji: 2004