cisnienie
-
crazyduck
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
- Kontakt:
ja to sobie quada kupilem , dzis zamontowalem grzane manetki i mam zamiar latac cala zime, wolne mam od soboty do wtorku wiec juz ukladam plan trasy po okolicznych lasachLuki213 pisze:nie umiem wytrzymac tygodnia bez jezdzenia nie wiem jak zime przetrwam
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte 
-
Luki213
- Motocykl: HONDA CBR 900RR SC33 '98
- Rok produkcji: 0
Kto ma dobrze ten ma, jeszcze tego brakuje zebym od quada sie uzaleznil...
musze drugi etat pociagnac
[ Dodano: Pią Lis 07, 2008 12:16 am ]
A Tomogt to nie pracuje przypadkiem do poznego popoludnia?? chcialem sie z Toba umowic na gg ale z kims innym pisalem i oswiadczyl ze jestes w pracy... do 16 a o tej porze roku o 16 jest juz ciemno.
[ Dodano: Pią Lis 07, 2008 12:21 am ]
Crazyduck musi dac na 100% cyne czy bedzie latal w poniedzialek, wtedy Tomogt wpadniesz do mnie i polecimy do Crazyego albo wspolnie ustalimy traske... tyle ze Ty pracujesz a ja nie wiem jaka bede mial zmiane.
[ Dodano: Pią Lis 07, 2008 12:16 am ]
A Tomogt to nie pracuje przypadkiem do poznego popoludnia?? chcialem sie z Toba umowic na gg ale z kims innym pisalem i oswiadczyl ze jestes w pracy... do 16 a o tej porze roku o 16 jest juz ciemno.
[ Dodano: Pią Lis 07, 2008 12:21 am ]
Crazyduck musi dac na 100% cyne czy bedzie latal w poniedzialek, wtedy Tomogt wpadniesz do mnie i polecimy do Crazyego albo wspolnie ustalimy traske... tyle ze Ty pracujesz a ja nie wiem jaka bede mial zmiane.