Jaki masz przebieg w swojej 929?
- zelazny929
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: honda 929
- Rok produkcji: 2000
ma ktos może rade jak sprawdzic przebieg na liczniku z faktycznym moto ? ja kupiłem sprowadzoną z włoch z tym ze moto najprawdopodobniej na torze smigał.w moto załozone są amory z przodu i z tyłu z Ohlinsa z przodu felga nie z hondy i na niej sport tarcze z zaciskami brembo, stalowy oplot i jeszcze kilka drobiazgów w postaci dystansu który powoduje cofniecie nog bardziej do tyłu i kierownice powodującą wieksze pochylanie sie. co do moto niemam zadnego zastrzeżenia poza tym ze kupiłem go bez uzwojenia alternatora i musiałem ze stanów sprowadzac co troche mnie szarpło. niby na liczniku mam 17 tys silnik chodzi narazie rewelka. ale co do przebiegu to niechce mi sie wieżyc ze taki jest i do wszystkich pytanie jak mozna taki przebieg zbadac ? 
- Puciaty
- Motocykl: Honda cbr 929 rr
Witam was z tego co piszecie to przebieg 50 tys w hondzie cbr 929 firblade z 2000r to poczatek
wlasnie przymiezam sie do zamiany na taka honda cbr 929 firblade z 2000r niebiesko-bialo-czerwona
ma przejechane 62 tys
wymieniony naped wszystko w nim porobione jest ?
jak oceniacie ?
wlasnie przymiezam sie do zamiany na taka honda cbr 929 firblade z 2000r niebiesko-bialo-czerwona
ma przejechane 62 tys
jak oceniacie ?
Pale Gume, a nie dusze
-
goOly19
- Staly Bywalec

- Motocykl: r1, drz 400
- Rok produkcji: 0
a skad kur. a mamy to wiedziec? jak nei wiem o jaki mootcykl wogole pytasz, przebieg 62 tys to nie powinnien byc wymienany jeszcze rozrzad czyli licz sie z kosztem okolo 1500 zl jesli zaczyna halasowac. tarcze tez duzo ci powiedza.ma przejechane 62 tys
jak oceniacie ?
az w oczy kole, takie byki!!moźna powiedzieć ze przebieg realny już może być ale to raczej wądpliwe. Moźna ocenic jedynie po manetkach podnózkach i innych źeczach jakie ślady są wytarcia i złózycia tych elemętów jeźeli są orginalne
sisi to jest gość
- misiopajur
- Motocykl: CBR 929 + YZ 250f +DR-Z 400 E leśny naqrwiacz
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
-
excat
- Motocykl: SC59
- Rok produkcji: 2007
troche poza tematem
Przebiegi rzędu 10 000 km rocznie jak najbardziej się zdarzają, a ja w tym roku zrobiłem 2000 km. Chyba będę musiał kopnąć szafę do przodu przy sprzedaży bo nikt nie uwierzy. Moto 2 lata użytkowane i 8000 km zrobione...
Także myślę iż czasem można trafić starsze moto z mniejszym przebiegiem--- zależy ile ktoś miał czasu na przyjemności...
- Puciaty
- Motocykl: Honda cbr 929 rr
rozumiem no wiadomo o co chodzi honda to honda daje rade
[ Dodano: Sob Lis 05, 2011 8:51 pm ]
witam panowie doszlo dp zamiany i jestem szczesliwym posiadaczem honcy cbr 929 z 2000 roku
stan bardzo dobry igła
mam pytanie pala sie swiatla z tylu postojowe i jak naciskam hamulec jeden czy drugi to nie ma swiatła stop ?
gdzie sie znajduja bezpieczniki w firebledziee?
pozdrawiam
[ Dodano: Sob Lis 05, 2011 8:51 pm ]
witam panowie doszlo dp zamiany i jestem szczesliwym posiadaczem honcy cbr 929 z 2000 roku
stan bardzo dobry igła
mam pytanie pala sie swiatla z tylu postojowe i jak naciskam hamulec jeden czy drugi to nie ma swiatła stop ?
gdzie sie znajduja bezpieczniki w firebledziee?
pozdrawiam
Pale Gume, a nie dusze