co to moze być z moją hanką
-
Szajba
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 1997
co to moze być z moją hanką
siema
problem polega na tym ze na wolnych jest cicho i równo ładnie chodzi
jak jadę i odkręcam ciągnie ok ale słychać jak zęzi coć w serduszku mam straszne obawy ze to panewka
a wtedy wiadomo
koszta straszne .dzięki
- trauma
- Motocykl: CBR 929 RR
- Rok produkcji: 2000
Hmm to zależy długo Ci już tak klepie? Mi np przy F2 jak panewka poszła to na początku tylko delikatnie podczas jazdy pukało ,a później mocniej i mocniej no i na jałowym też. Musisz dokładniej określić jaki to rodzaj dźwięku tak jakbyś metalem o metal uderzał? Mi np odzywa się łańcuszek to słychać ewidętnie takie brzęczenie ale to nie zawsze nawet jedank albo wystarczy dodać troszkę gazu i przestaje. Zawsze możesz olej zlać i poszukać metalowych opiłków. Oby to jednak był łańcuszek 
-
Szajba
jutro będe wiedział bo hania u doktora juz jest obawiam się najgorszego mechanik sam nie wie co przejechał się i stwierdził ze nie jest dobrze ale musi zobaczyć bo tak nie da się stwierdzić i czekam jutro diagnoza będzie
tak czy tak koszta
a klepie od tego sezonu dziwna sprawa jak się okarze ze ktoś mi coś zapodał do silnika w garazu to zajebe , garaz publiczny box w bloku .
-
Szajba
Witam mam dobre wieści
panewki ok rozrząd ok
problem jest następujący potrzebuje kupić kosz sprzęgła i łańcuszek pompy bo są bardzo kiepskie i potem to poskładam i sprawdzę, ale kolega mówi ze to coś w skrzyni moze łozysko bo słychać po lewej stronie siedząc na moto biegi ok ale zanim rozłupiemy silnik to chce zapodać dobry koszyk bo ten jest masakra rzęzi w ręca a spręzynki mają zajebisty luz. jak myślicie co tam mogło się rozwalić i czy jak wyjmę silnik da rade dostać się do skrzyni od dołu ni rozwalając całego silnika
ale ogólnie jestem zadowolony bo zakładałem najgorsze a nie jest tak zle
poodajcie namiar na jakieś tani sklep by ten łańcuszek kupić i jego numer , i koszyk uzywkę ale igłę
. pozdro czekam na info. 
-
chomik666
- Motocykl: cbr 900 rr
- Rok produkcji: 1999
jesli chodzi o skrzynie to chyba jestem expertem
zart. mialem podobne objawy, wdaly mi sie chroboki straszne, ja u siebie wymienilem sprzeglo, w zasadzie tylko kosz, sprezyny i zabierak, oraz wszystkie lozyska, tuleki, podkladki i co sie tylko dalo w skrzyni na nowe oprocz walkow i trybow.
Niestety zeby dostac sie do skrzyni musisz dol rozpolowic
Niestety zeby dostac sie do skrzyni musisz dol rozpolowic
-
Szajba
czekam na kosz od Pakela
i składam jak będzie dalej tak chałasować to rozbieram skrzynie i wymienie co tylko będzie kiepslko wyglądało
dam znać jak się sprawy mają i opisze dokładnie by ktoś inny nie musiał się tak stresować jak Ja ze niby panewki itp. i ze silnika chyba będe szukać
masakra dwa dni nie spałem
[ Dodano: Sro Mar 23, 2011 8:35 pm ]
koszyk od kolegi doszedł stan zgodny z opisem dobry rabat itp polecam Pekela i dzięki 
[ Dodano: Sro Mar 23, 2011 8:35 pm ]