dokładnie tak. prostujesz i 3masz na nogach. wchodzi pod sam korek. no i u mnie też zawsze jak mam 200km na liczniku to zapala się żydgoOly19 pisze:a jak wy tankujecie do pelna? na stopce i po sam korek czy prostujecie w jakis sposob nalewacie zakrecacie i dopiero na stopke? bo zawsze troche chyba wiecej tak wejdzie na prosto, hmm mi zawsze przy 200 km zapala sie kontrolka
Spalanie w 929
- gogo_one
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
Motobandyta to niejest aż taki problem zejść do 6l jak się gdzieś na traske wyskoczy.Ja tam używam bardzo różnie motocykla od trasy po wypady na winkle w okolicy...Jak jadę gdzieś turystycznie tak do 160km/h i nie kręcę pod czerwone tylko spokojnie do połowy obrotów to mi bez problemu poniżej 6l wychodzi.A jak jadę polatać ostrzej to wtedy spalania nie sprawdzam (chyba raz mi ok9 wyszło maksymalnie jak sprawdziłem).Jeśli ktoś ma jedno moto w naszym przypadku sporta a lubi w traskę wyskoczyć nawet z dziewczyną to jego wybór i to, że niemusi cisnąć cały czas sto procent manety do oporu to też jego sprawa.No a odpowiedz na pytanie jak robimy takie spalanie brzmi jedziemy do 6-7tys obrotów;-) Uwierz,że nikt na luzie z górki zjeżdżać nie musi ani nogami się odpychać przy wyprzedzaniu.pozdro
-
goOly19
- Staly Bywalec

- Motocykl: r1, drz 400
- Rok produkcji: 0
po dzisiejszej ( dosc ostrej) jezdzie troche mnie moto zaskoczylo
po zapaleniu kontrolki i przy mocnym palowaniu zrobilem okolo 30 km zajezdzam na stacje no i tankuje i coOO?? o weszlo 18.04 litra !! (moto stalo prosto) i albo mam sporo szczescie albo dystrybutor tak oszukuje dodam ze do samej stacji moto ani razu nie zaksztusilo sie
jednak honda to honda:D
ja osobiście jakoś nie bardzo się przejmuje ile pali mój moto ale lubię wiedzieć na ile mi jeszcze starczy paliwa (chociażby po to żeby w tarasie na odludziu nie spotkała mnie jakaś "niespodzianka"
)
wygląda to tak - miasto : pełen zbiornik ok 150 km na torze pełen zbiornik ok 145 km (he he ciekawe czy tak wolno jeżdżę po torze czy .........
)
trasa - tu są ciekawe rozpiętości : przelot po autostradzie z prędkościami ok 260-270 pełen zbiornik ok 130 km i najlepszy wynik : jazda na zlot z choperkami
czyli prędkość ok 100 km/h pełen zbiornik na ok 270 km :shock:
wygląda to tak - miasto : pełen zbiornik ok 150 km na torze pełen zbiornik ok 145 km (he he ciekawe czy tak wolno jeżdżę po torze czy .........
trasa - tu są ciekawe rozpiętości : przelot po autostradzie z prędkościami ok 260-270 pełen zbiornik ok 130 km i najlepszy wynik : jazda na zlot z choperkami
- jacko
- Motocykl: CBR929RR
moja najwięcej spaliła mi 10l a najmniej 5,5 w trasie na zlot w grupie gdzie prędkość oscylowała w granicach 120-140km/h. A tak średnio na codzień to mi około 8 pali bo 180-190 km i rezerwa się świeci. Ale jak to napisano wcześniej w kjońcu to sport i nie po to jest żeby nim się turlać 90 km/h. Jedynie mogę zwolnić jak wracam z trasy i mało już kasy na wahę to wtedy troszeczkę zerkam co by "lekko" ekonomiczniej śmignąć. 
-
BUZKA
- Motocykl: GSXR 1000 K8
Tylko ze ja mam SC57.A jak 929 pali 12/100 przy predkosciach 200 to b.duzo.Ganiajac za Dandim i Danem miałem prawie 10 ale tempo bylo do 270 no i chlopaki powoli nie jechali.fabiq pisze:pogadaj z buzka, wczoraj 30 min gumowania jego cbry i pusty zbiornik, trzeba bylo mu butle z paliwem wozic
You can't fuck with