Oceniamy ogłoszenia z internetu - CBR 929 SC44
-
erikson
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr 1000 rr repsol
- Rok produkcji: 2005
- blady46
- Motocykl: Honda CBR 954
- Rok produkcji: 2003
Prezentuje się ciekawie, malowanie fajne, tylko jak to ze sprowadzonym moto musisz doliczyć na pełny serwis (płyny hamulcowe, chłodniczy, olej, filtry, świece, ewentualnie klocki). Z ceny pewnie ci za dużo nie zejdą bo to jest komis więc raczej trzymają się swojego. Ciekawi mnie tylko czemu ten wydech jest zdjęty...
Serce bije w tempie obrotów maszyny...
-
Kubcyś
- Motocykl: GSXR 1000
- Rok produkcji: 0
Na fotkach ładnie wygląda. Ciekawe jak technicznie sprawa stoi. W każdym razie warta zainteresowania.
Co do przebiegów to jak szukałem moto dla siebie to poleciałem oglądać do handlarza Gixxa 750 K4, przebieg na aukcji 36tys. Przyjechałem, odpalam go i patrze na przebieg a tu 16tys. Konsternacja przyłapanego handlarza na skręceniu licznika - bezcenna. Zaczął mi się tłumaczyć, że mu się motocykle pomyliły i dlatego tak wyszło i przy okazji spuścił mi 1000zł z niego. Wziąłbym go gdyby nie fakt, że Gixx był po mocnym szlifie i nieudolnie poskładany, oczywiście przez telefon motocykl był malinka, ideał... Szczęście, że wreszcie trafiłem na moja 929 i uczciwych ludzi.
Co do przebiegów to jak szukałem moto dla siebie to poleciałem oglądać do handlarza Gixxa 750 K4, przebieg na aukcji 36tys. Przyjechałem, odpalam go i patrze na przebieg a tu 16tys. Konsternacja przyłapanego handlarza na skręceniu licznika - bezcenna. Zaczął mi się tłumaczyć, że mu się motocykle pomyliły i dlatego tak wyszło i przy okazji spuścił mi 1000zł z niego. Wziąłbym go gdyby nie fakt, że Gixx był po mocnym szlifie i nieudolnie poskładany, oczywiście przez telefon motocykl był malinka, ideał... Szczęście, że wreszcie trafiłem na moja 929 i uczciwych ludzi.
-
ZłotyFireBlade
- Motocykl: gsx-r 1000 k7
- Rok produkcji: 2004
-
przemek
- Motocykl: CBR 900 RR SC33
- Rok produkcji: 1998
Jestem z okolic Lublina i chyba na wszystkich lokalnych forach ludzie każą omijać komis w Jastkowie szerokim łukiem... Przeważnie mają tam sprzęty z przeszłością podrobione na sprzedaż. Ale kolega kupił tam thundercata, bo chyba nie słyszał o tych opiniach i w sumie był zadowolony, chociaż moto po jakiejś glebie było. Być może ta 929 jest ok, ale trzeba jednak ostrożnie do tego trematu podchodzić...
Franek '98