Oceniamy ogłoszenia z internetu - CBR 929 SC44
- heko55
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 1000rr
- Rok produkcji: 0
-
świeżak
- Motocykl: WSK, CR250R,
dzięki Panowie za opinię, daleko bardzo nie mam więc przejadę się z ciekawości i zobaczę na żywo jak to wszystko wygląda....
a jeszcze takie pytanie odnośnie tych pęknięć bloku silnika, to gdzie dokładnie to ma miejsce zazwyczaj, na forum wyczytałem że przy szlifie na lewą stronę to pęka gdzieś w okolicy dekla od alternatora, czy to się zgadza, to jest jedyne newralgiczne miejsce jeśli chodzi o takie pęknięcia?
Złoty po czym widzisz że szlif na lewą stronę był?dekielek faktycznie ejst troche przytarty...
te pęknięcia na czaszy to podobno od uderzenia w drzwi podczas wjeżdżania do garażu, tak tłumaczył sprzedawca...
a jeszcze takie pytanie odnośnie tych pęknięć bloku silnika, to gdzie dokładnie to ma miejsce zazwyczaj, na forum wyczytałem że przy szlifie na lewą stronę to pęka gdzieś w okolicy dekla od alternatora, czy to się zgadza, to jest jedyne newralgiczne miejsce jeśli chodzi o takie pęknięcia?
Złoty po czym widzisz że szlif na lewą stronę był?dekielek faktycznie ejst troche przytarty...
te pęknięcia na czaszy to podobno od uderzenia w drzwi podczas wjeżdżania do garażu, tak tłumaczył sprzedawca...
-
ZłotyFireBlade
- Motocykl: gsx-r 1000 k7
- Rok produkcji: 2004
Nie nie mam gorszych dni,ale po co piszesz ze sprayem,jak nie wiesz tego.... nie widzialem zeby ktos po foto ocenial czym jest to malowane...Kamil929 pisze:Zobacz jaka kasza na czaszy jaki by nie był lakiernik mietek włądek czy bogdan pistoletem czegoś takiego by nie odwalił zacieki w ostateczności na bezbarwnym... Nie którzy gorsze dni chyba mają ...
Motocykle - mój ustrój, mój wybór, moje życie...
- Kamil929
- Motocykl: Honda 929
- Rok produkcji: 2000
Sprowadzam auta z europy i wiem jaki stan mają gdy przyjeżdżają do pl na pewno nie wszystkie ale osoba prywatna na pewno nie pojedzie po jeden motocykl nie pewny w dodatku do Francji czy Włoch a handlarz bierze wszystko bo sie sprzeda
Lepiej dozbierać kafla i za te 10.500 mozesz wybierać chociaż to i tak nie szczyt marzeń jak na 929:) Za dobry motor musisz zapłacić dobrze
adekwatnie do stanu
Handlarz jak wie ze ma lalke też ceni
Z własnego doświadczenia ci mówię:) Życzę udanego zakupu:))
-
świeżak
- Motocykl: WSK, CR250R,
no to się zgadza co mówisz, od handlarza to wiadomo jak jest, zazwyczaj sprzęty w mizernym stanie, kiedyś busy z UK ściągałem i nie powiem ale raczej takie które były warte, nie buble, ponieważ sam nimi wracałem na kołąch z UK i trupów nie kupowałem
co do tej CBR to facet mówi że jest kierowcą i poprostu znalazł ten egzemplarz tam aby nie wracać na pusto to wziął sprzęt do sprzedania, ile w tym prawdy to nie wiem, wiem że jeśli się nie obejrzy motocykla na własne oczy to nic nie będzie wiadomo, tym bardziej na żywo musze z gościem porozmawiać to będę wiedział czy kręci czy nie, czy jest handlarzem czy nie, wiem jak podejść sprzedającego
a może chłopaki ktoś z Was mieszka w okolicy, i mógł by zobaczyć ten motocykl, chociaż wizualnie i posłuchać silnika, bo napadało śniegu teraz więć na próżno mi tam jechać, bo nawet sie nie przejadę, a jechać 180 km żeby obejrzeć plastiki to też troche szkoda, poczekał bym na lepszą pogode żeby już się chociaż przejechać i zobaczyć jak się zachowuje motocykl podczas jazdy, był bym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mógł to dla mnie zrobić
co do tej CBR to facet mówi że jest kierowcą i poprostu znalazł ten egzemplarz tam aby nie wracać na pusto to wziął sprzęt do sprzedania, ile w tym prawdy to nie wiem, wiem że jeśli się nie obejrzy motocykla na własne oczy to nic nie będzie wiadomo, tym bardziej na żywo musze z gościem porozmawiać to będę wiedział czy kręci czy nie, czy jest handlarzem czy nie, wiem jak podejść sprzedającego
a może chłopaki ktoś z Was mieszka w okolicy, i mógł by zobaczyć ten motocykl, chociaż wizualnie i posłuchać silnika, bo napadało śniegu teraz więć na próżno mi tam jechać, bo nawet sie nie przejadę, a jechać 180 km żeby obejrzeć plastiki to też troche szkoda, poczekał bym na lepszą pogode żeby już się chociaż przejechać i zobaczyć jak się zachowuje motocykl podczas jazdy, był bym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mógł to dla mnie zrobić
-
ZłotyFireBlade
- Motocykl: gsx-r 1000 k7
- Rok produkcji: 2004