sprzęgło
-
zimny
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 98
sprzęgło
Witam, niedawno kupiłem fireblada z 98r i zauważyłem że szumi mi sprzęgło, jak wciskam sprzęgło to cichnie, podobno jest to normalne,jeśli ktoś wie jak temu zaradzić to będe wdzięczny za pomoc
- Waterblade
- Motocykl: Sc33 99r
- Rok produkcji: 0
- MasterLuke
- Motocykl: SC 33 Streetfighter
- Rok produkcji: 1997
-
zimny
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 98
wolałbym żeby to nieszumiało bo strasznie mnie to wkurza. A teraz druga sprawa niedawno po odpaleniu i wkręceniu na chwile do ok 6 tyś zaczoł jakby cykać taraz mam to odrazu po odpaleniu, zapewne jest to lańcuszek lub napinacz alboj edno i drugie i w związkuz tym mam pytanie jakiej firmy będzie dobry, jeśli ktoś ma to prosiłbym o namiary na sklep gdzie mógłbym to kupić.Czy wymiana takiego łańcuszka jest trudna?
- MasterLuke
- Motocykl: SC 33 Streetfighter
- Rok produkcji: 1997
proponuje ci podjechac do jakiegos mechanika ktory zajmuje sie motocyklami ,najlepeij jak to oslucha i powie ci co i jak ,jedynie tak da sie cos okreslic co mzoe byc przyczynazimny pisze:wolałbym żeby to nieszumiało bo strasznie mnie to wkurza. A teraz druga sprawa niedawno po odpaleniu i wkręceniu na chwile do ok 6 tyś zaczoł jakby cykać taraz mam to odrazu po odpaleniu, zapewne jest to lańcuszek lub napinacz alboj edno i drugie i w związkuz tym mam pytanie jakiej firmy będzie dobry, jeśli ktoś ma to prosiłbym o namiary na sklep gdzie mógłbym to kupić.Czy wymiana takiego łańcuszka jest trudna?
-
blady202
- Motocykl: cbr 900 rr sc 33
- Rok produkcji: 1998