Usunięcie tylnego błotnika w 929
-
speed1_2004
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr 929,gsxr 750 k5,iż planeta 56
- Rok produkcji: 0
- gogo_one
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
dokładnie - ja tak mam.. normalnie wywiercona dziura w tablicy w miejscu gdzie wychodzi otwór na zamekzbyszek007 pisze:Zrób otwór w tablicy na kluczyk i po kłopociesasza_19 pisze:no wlasnie .. ja cos musze wymodzic z moim chyba kupie undertaila bo kto upie....dolił blotnik przy samym zamku zeby otowrzyc schowek trzeba odkrecac blache ;/
PEACE 2 ALL WEED SMOKERS
- Kamcio
- Motocykl: R6 50th anniv.
- Rok produkcji: 2006
- Kontakt:
Jak dla mnie musi to wiejsko trochę wyglądaćgogo_one pisze:dokładnie - ja tak mam.. normalnie wywiercona dziura w tablicy w miejscu gdzie wychodzi otwór na zamekzbyszek007 pisze:Zrób otwór w tablicy na kluczyk i po kłopociesasza_19 pisze:no wlasnie .. ja cos musze wymodzic z moim chyba kupie undertaila bo kto upie....dolił blotnik przy samym zamku zeby otowrzyc schowek trzeba odkrecac blache ;/
- zbyszek007
- Motocykl: CBR 929
- Rok produkcji: 2000
Wiejsko nie wiejsko ale jak byś nie wiedział ze tam jest oryginalnie zamek to naprawdę miałbyś problem ze znalezieniem go bo ta dziura praktycznie nie rzuca się w oczy i dla mnie jest spoko. Ja bym wolał czas poświęcony na kombinowanie z zamkiem przeznaczyć na jazde z dziurką w tablicy ale to moje zdanie.Kamcio pisze:gogo_one napisał/a:
zbyszek007 napisał/a:
sasza_19 napisał/a:
no wlasnie .. ja cos musze wymodzic z moim chyba kupie undertaila bo kto upie....dolił blotnik przy samym zamku zeby otowrzyc schowek trzeba odkrecac blache ;/
Zrób otwór w tablicy na kluczyk i po kłopocie
dokładnie - ja tak mam.. normalnie wywiercona dziura w tablicy w miejscu gdzie wychodzi otwór na zamek
Jak dla mnie musi to wiejsko trochę wyglądać
Zbyszek
- Bartek_929
- Motocykl: Honda CBR 929
- Rok produkcji: 2001
-
Kubcyś
- Motocykl: GSXR 1000
- Rok produkcji: 0
Nie chce zakładać nowego tematu więc tutaj się zapytam bo chodzi mi właśnie o undertaila do 929
Kupował ktoś takiego undertaila? http://moto.allegro.pl/item1099474529_w ... _hk05.html Co o nim sądzicie? On jest z czescia na nowe lampy ale ja bym to odciął i został przy oryginalnej lampie, kwestia czy to pasuje. Zakładałem undertaila w mojej bylej ZX6R i co sie namęczylem to moje...
Kupował ktoś takiego undertaila? http://moto.allegro.pl/item1099474529_w ... _hk05.html Co o nim sądzicie? On jest z czescia na nowe lampy ale ja bym to odciął i został przy oryginalnej lampie, kwestia czy to pasuje. Zakładałem undertaila w mojej bylej ZX6R i co sie namęczylem to moje...
- jasion929
- Motocykl: 2 x CBR 929
- Rok produkcji: 2000
właśnie zmontowałem sobie undertaila, jest przy tym trochę roboty ale efekt jest nieziemski:D
przed:

Uploaded with ImageShack.us
i po:

przed:

i po: