Kombinezony Tschul
- Chappy
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda FireBlade 929RR
- Rok produkcji: 2001
-
DAVID87
- Motocykl: HONDA CBR 954 SC50
- Rok produkcji: 2003
Witam..Długo jestem juz na forum ale dopiero teraz zaczynam pomalutku pisac..Bo zazwyczaj tylko przeglądam posty w celu dowiedzenia sie czegoś ciekawego od Was :)Przechodząc do tematu,to moja Kobieta lata własnie w Tschulu juz2gi sezon i bardzo sobie chwali..Jak za ta kase super wykonanie i wytrzymałośc.Tak,że n prawde polecam,bo moim zdaniem warto 
- bratmakar
- Motocykl: CBR1000RR
- Rok produkcji: 2004
Przejechałem w Tschulu (model 810) 15kkm i eksploatacyjnie wygląda to tak: trochę sztywny i tak mu już chyba zostanie, niewielkie rozprucia szwu na rękawie i przy zamku ale igła i nitka załatwia sprawę, protektory barków przesuwają się i przy zakładaniu kombi trzeba je ustawić w odpowiednim miejscu, przy ślizgu spełnił swoje zadanie - tylko przytarcia bez dziur, wentylacja w normie, 3 kieszenie, zamki YKK działające. Generalnie nie jest to cudo ale w cenie do 1000PLN można go brać pod uwagę. W Gdańsku jest sklep www.moto-akces.pl można kombi dopasować do sylwetki z różnych rozmiarówek, u mnie była taka potrzeba.
Świat przez wizjer kasku wygląda zupełnie inaczej.