Kombinezony Tschul
- marcinkus
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 1000 RR sc57B. Nareszcie :)
- Rok produkcji: 2006
- jaras111x
- Motocykl: 900rr SC33/ DRZ400 Y/Majest 150
- Rok produkcji: 1998
Cześć dziś przyszedł kombinezon, co mogę powiedzieć po jego włożeniu....zapłaciłem 1000zł i jak na tą cenę jestem zadowolony, trochę sztywny ale to dlatego ze nowy i musi się rozbić, jedna kieszeń w spodniach i jedna wewnątrz kurtki. Ochraniacze kurtki(przedramię.barki,plecy+garb) ze spodniami gorzej ale nie jest żle(kolano i biodra jak u wszystkich, goleń ciut przykrótko) Niestety jest odczuwalna różnica miedzy kombi z wyższej półki ale jak pisałem i ja i wielu innych stosunek cena-jakość zachowany a lepszy taki niż żaden 
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
- Kontakt:
ja dlugo zbieralem i wkoncu tej wiosny ubralem sie cos porzadniejszego, w sumie to musialem bo moj stary kombinezon byl juz mocno poobdzierany
, witajac sie z przypadkowymi motocyklistami pytali czy mnie koledzy na lince za motocyklami ciagneli cala droge wiec juz najwyzsza pora przyszla na zmiane
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte