Zabawka na deszczowe dni :)
-
trutenz
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Czarny
- Rok produkcji: 2008
- miki
- Motocykl: sc 44
- Rok produkcji: 2001
- young
- Motocykl: SC59E
- Rok produkcji: 2009
Super maszyna, dużo fajniejsza zabawa niż na 4kołowcu przeprawowym. Większa prędkość, większa frajda
. Pisze, bo wiem, jeździłem różnymi quadami, zaliczyłem parę przewrotek i nawet jeden poważniejszy dzwon więc jakieś niewielkie doświadczenie mam.
Dawaj chłopie ognia i przednie koła w górę
Pamiętaj o zbroi z osłoną klaty i mostka... a wiem co mówię
Gratulacje
Dawaj chłopie ognia i przednie koła w górę
Pamiętaj o zbroi z osłoną klaty i mostka... a wiem co mówię
Gratulacje
- swistak
- Motocykl: Hornet 600S
- Rok produkcji: 2000
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
hehehehe , to sobie kupiles maszyne.... chyba najgorsze polaczenie motocykla i samochodu
stoisz w korkach i leje sie na glowe
Raptorki fajne ale jakbym chcial sobie polatac po szuterkach to bym sobie kupil subarynke, wlaczyl radyjko, odpalil klime, z boku posadzil panne i ruszyl na traske
hyhyhy, tez mam cos takiego
ale jednak 4x4 
stoisz w korkach i leje sie na glowe
Raptorki fajne ale jakbym chcial sobie polatac po szuterkach to bym sobie kupil subarynke, wlaczyl radyjko, odpalil klime, z boku posadzil panne i ruszyl na traske
hyhyhy, tez mam cos takiego
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte 
- Kamil929
- Motocykl: Honda 929
Ja mam gazowa zawieche dystanse i juz 3 sezon na quadzie wiec dla mnie to zabawa
Nie miałem przyjemności jeździć 700 ale podobno jest w CENZURA słabsza... Po mięście tym nie dzieram tylko bez druza Wiec reguła kolegi mnie nie obejmuje ;d 4x4 dla mnie to tylko renegade 800 Juz max CENZURA ale to juz kasa ciężka...
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
Renia faktycznie zacnie lata, nie ma chyba takiej oski co by za tym nadarzyla, w srednim terenie radzi sobie tak raczej roznie za to trawersy i podjazdy to dla niej dziecinna igraszka
niestety droga zabawka przy zakupie ale nie tylko bo obsluga i eksploatacja rowniez jest bardzo droga na dodatek lubi lapac awarie a czesci do tego sa trudno dostepne
oski tez fajne ale za stary jestem na takie latanie, wole trudny i ciezki teren pod przeprawe np. mamy taki wawoz z bagnami - zabawa przednia - 6 godzin robisz 8 km
niestety droga zabawka przy zakupie ale nie tylko bo obsluga i eksploatacja rowniez jest bardzo droga na dodatek lubi lapac awarie a czesci do tego sa trudno dostepne
oski tez fajne ale za stary jestem na takie latanie, wole trudny i ciezki teren pod przeprawe np. mamy taki wawoz z bagnami - zabawa przednia - 6 godzin robisz 8 km
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte 
- Kamil929
- Motocykl: Honda 929
Ktoś z forum zajmuje sie sprzedażą Napędów do rapciocha ?? Musze kupić, a wole dać zarobić komuś z forum niż darmozjadowi na allegro :0
[ Dodano: Sro Gru 08, 2010 4:57 pm ]
http://www.youtube.com/user/KAMILOMEGA?feature=mhum
[ Dodano: Sro Gru 08, 2010 4:57 pm ]
http://www.youtube.com/user/KAMILOMEGA?feature=mhum