Witajcie mam 2 prośby o pomoc
1. Wybuchła moja karbonowa końcówka Two Brothers na łączeniu (na opasce), podobno (niestety nie znam się stąd pytanie) można to naprawić poprzez nawinięcie tłumika carbonem na nowo? Czy to prawda ew gdzie to można zrobić czy ktoś mnie wkręcił ??
2. Czy ktoś się orientuje czy do 2007 można założyć dolny tłumik jak np w sc59? (rozumiem że muszą być inne kolektory) szukalem ale znalazłem tylko Arrowa replikę coś tam, ale on ma 2 końcówki jedna pod zadupkiem i jedna boczny a ja chce tylko boczny - czy ktoś takie produkuje??
szukałem z galerii ale nic nie znalazłem
dzięki zgóry za pomoc
Problem z tłumikiem
-
wojtowski
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda
- Rok produkcji: 2007
- rommi
- Motocykl: Tuono
- Rok produkcji: 0
z naprawą możesz udać się do www.motowydech.eu tylko nie wiem czy dostaniesz tam carbon czy będziesz musiał mieć swój, najlepiej to zadzwoń i pogadaj,1. Wybuchła moja karbonowa końcówka Two Brothers na łączeniu (na opasce), podobno (niestety nie znam się stąd pytanie) można to naprawić poprzez nawinięcie tłumika carbonem na nowo? Czy to prawda ew gdzie to można zrobić czy ktoś mnie wkręcił ??
znajomy naprawiał swoje wydechy akrapa właśnie z carbonu
-
edzio
- Motocykl: Ducati St4s,S4,BMW R850R
- Rok produkcji: 1996
- Kontakt:
Re: Problem z tłumikiem
Jak jeszcze go nie naprawiłeś to może podjedź kiedyś z nim do mnie do Modlina Twierdzy polukamy co się stało.Może wystarczy go skrócić na karbonie w miejscu wywania o 1-1,5cm i zanitować na nowo.Jak coś dzwoń -506436737wojtowski pisze:Witajcie mam 2 prośby o pomoc
1. Wybuchła moja karbonowa końcówka Two Brothers na łączeniu (na opasce), podobno (niestety nie znam się stąd pytanie) można to naprawić poprzez nawinięcie tłumika carbonem na nowo? Czy to prawda ew gdzie to można zrobić czy ktoś mnie wkręcił ??
2. Czy ktoś się orientuje czy do 2007 można założyć dolny tłumik jak np w sc59? (rozumiem że muszą być inne kolektory) szukalem ale znalazłem tylko Arrowa replikę coś tam, ale on ma 2 końcówki jedna pod zadupkiem i jedna boczny a ja chce tylko boczny - czy ktoś takie produkuje??
szukałem z galerii ale nic nie znalazłem
dzięki zgóry za pomoc
Liczy się tylko jakość decybeli -505436737