Niechcialem zakładac nowego tematu wiec pisze tu.
Chciałem zapytac osób ktore maja doswiadczenie z dwoma modelami jakimi sa sc33 i sc44,
chciałem byscie napisali jakie sa różnice podczas jazdy dwoma w.w. modelami, konkretnie chodzi mi o :
-łatwosc prowadzenia,pokonywania zakretow, odczuwanie zmeczenia,
- odczucie zmeczenia, wygoda, pozycja za kierownica,
ogolnie jaka jest róznica podczas jazdy, na trasie i w miescie.
Pytam poniewaz myslałem o kupnie sc33 ale widze ostatnio ze ceny sc33 i sc44 sa na podobnym poziomie i ostatnio zastanawiam sie tez nad modelem sc44.
sc33 czy sc44
-
PS BXL
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc33 98r. CZARNA
- Rok produkcji: 0
-
cerber666
- Motocykl: cbr sc57b
- Rok produkcji: 0
Ja bym bez wahania szukał 929,albo pierwszych roczników r1,bardzo przyjemne moto.Za 13 tys.spokojnie znajdziesz sprzęt do jazdy i co niektórzy przesadzaja,że za te pieniądze kupisz sc44 do którego trzeba jeszcze wsadzić tysiące.Między sc33 a sc44 jest różnica i w prowadzeniu i oddawaniu mocy.Ewentualnie kwestia czy to pierwsze moto,czy juz czyms latałes,bo jak pierwsze to zdecydowanie sc33.
- Biały
- Motocykl: CBR 1000RR SC59
- Rok produkcji: 2012
Co by kto nie napisał to powiem tak ze jeżeli chodzi o bezawaryjność sc33 bije nawet sporo młodsze modele . Są różne opinie na temat fajerów ale sc 33 to sprzęt nie do zaj^$%^ania takich opinii jest bardzo dużo .
Znowu znajomy miał 929 i nie oszczędzał jak sprzedawał miała ponad 60tyś km i śmigał jak zły .
a i jeszcze jedno to też zalezy które sc33 bo rocznik 98-99 jest zdecydowanie leprzy od tych starszych większe hamulce leprze prowadzenie i zwiększony moment obrotowy robi swoje to wiem z autopsji .
Znowu znajomy miał 929 i nie oszczędzał jak sprzedawał miała ponad 60tyś km i śmigał jak zły .
a i jeszcze jedno to też zalezy które sc33 bo rocznik 98-99 jest zdecydowanie leprzy od tych starszych większe hamulce leprze prowadzenie i zwiększony moment obrotowy robi swoje to wiem z autopsji .
Lepiej sie wdycha TCH z powietrzem