Spalanie oleju w CBR 1000 RR SC59
-
Bombel
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Suzuki Gsx-r 1000 K9
- Rok produkcji: 2009
-
tony_montana
- Motocykl: Honda CBR 1000RR / CR125
- Rok produkcji: 2008
- kubahsb
- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2001
Rossavu pisze:Akurat mam "znajomego", ktory mial okazje zapoznac sie z modelem vfr z tym bajeranckim sprzeglem (to chyba wersja na 2011) - przeciez chyba oczywiste jest, ze przed wypuszczeniem moto testuja jeHonda pisze:VFR na 2011 a juz wiadomo ze po 5000km kosz pada?Rossavu pisze:Cos Honda sie opuszcza... VFR na 2011r - z tajnych info dowiedzialem sie, ze po 5 tys km caly kosz sprzeglowy do wymiany...kto tu ma wehikul czasu i takie info przynosi z przyszlosci?
Chyba nie myslales, ze rocznik 2011 zostaje zbudowany 1 stycznia danego roku
KUZYN MOJEGO KOLEGI Z ROKU NA STUDIACH STOI NA BRAMCE W DAYTONIE [klub na rynku we wrocku]
-
stingerpl
- Motocykl: sc59 hrc abs
- Rok produkcji: 0
Większej bzdury dawno nie czytałemRossavu pisze:Akurat mam "znajomego", ktory mial okazje zapoznac sie z modelem vfr z tym bajeranckim sprzeglem (to chyba wersja na 2011) - przeciez chyba oczywiste jest, ze przed wypuszczeniem moto testuja jeHonda pisze:VFR na 2011 a juz wiadomo ze po 5000km kosz pada?Rossavu pisze:Cos Honda sie opuszcza... VFR na 2011r - z tajnych info dowiedzialem sie, ze po 5 tys km caly kosz sprzeglowy do wymiany...kto tu ma wehikul czasu i takie info przynosi z przyszlosci?
Nawet jeżeli nie piszesz bajek to sam sobie przeczysz. Skoro ta usterka wyszła na testach to nie będzie jej w seryjnie produkowanym modelu. Przecież właśnie po to są testy.
-
Rossavu
- Motocykl: szybki
- Rok produkcji: 95
Bajek nie pisze - przeciez nie napisalem, ze seryjny moto ma ta wade bo tak naprawde jeszcze nie zostal "wyprodukwany". Caly czas wspominam o modelu testowym. Co do awarii sprzegla chcialem nawiazac do usterek, ktore pojawily sie w Waszych maszynach. W zadnym wypadku nie krytykuje Hondy, zmieniam moto na Honde chocby miala stac w garazustingerpl pisze:Większej bzdury dawno nie czytałemRossavu pisze:Akurat mam "znajomego", ktory mial okazje zapoznac sie z modelem vfr z tym bajeranckim sprzeglem (to chyba wersja na 2011) - przeciez chyba oczywiste jest, ze przed wypuszczeniem moto testuja jeHonda pisze: VFR na 2011 a juz wiadomo ze po 5000km kosz pada?kto tu ma wehikul czasu i takie info przynosi z przyszlosci?
![]()
Nawet jeżeli nie piszesz bajek to sam sobie przeczysz. Skoro ta usterka wyszła na testach to nie będzie jej w seryjnie produkowanym modelu. Przecież właśnie po to są testy.
pozdrawiam
Someday, somehow my bike will beat me
- gsxrlukasz
- Motocykl: było cbr954rr & sc59 jest sc57b i K4
- Rok produkcji: 2007
-
waRRior
- Motocykl: SC 59
- Rok produkcji: 2012
Na 1000km jak weźmie 2 i pół setki to nie ma masakry w zależności od obciążenia jakiemu poddawany jest silnik a jak ktoś lata non stop ponad dwie paki to raczej już zupełnie nie ma się czemu dziwić. Widzę wiele modeli na naszych drogach maszyn które nie słyną tak jak nowy fajer z konsumpcji oleju a pozostawiają za sobą delikatną czarną chmurkę to pytam się kto ma problem?SC-59(który tylko łyknie kielona ) czy te eksploatowane do granic możliwości pseudo-ideały?
- krzychu
- Motocykl: SC59
- Rok produkcji: 2012
...ale spójrz teraz na to tak: latam non-stoper ponad dwie paki, kręcę silnik ile wlezie i nie bierze nic: od wymiany do wymiany (12 k km) nie dolewam ani kropli. Więc rozumiesz chyba, że trudno podjąć świadomą decyzję o kupnie sprzętu o którym wiesz, że ma taki problem...waRRior pisze:Na 1000km jak weźmie 2 i pół setki to nie ma masakry w zależności od obciążenia jakiemu poddawany jest silnik a jak ktoś lata non stop ponad dwie paki to raczej już zupełnie nie ma się czemu dziwić. Widzę wiele modeli na naszych drogach maszyn które nie słyną tak jak nowy fajer z konsumpcji oleju a pozostawiają za sobą delikatną czarną chmurkę to pytam się kto ma problem?SC-59(który tylko łyknie kielona ) czy te eksploatowane do granic możliwości pseudo-ideały?
- sasza_19
- Motocykl: CBR 1000RR SC59 white :)
- Rok produkcji: 2014
gsxrlukasz pisze:nikor11 napisał/a:
gsxrlukasz napisał/a:
ja się pozbyłem sc59 i problem z głowy
Miejmy nadzieje że nowy właściciel przegląda to forum tak jak ja z 954 od Ciebie.
W sprawach oleju u Ciebie same wpadki
nie gadaj że moja ex 954 bierze olej,,,
Z tego co pamietam to ten kolega kupisz od gsxrlukasz 954 z zabrudzonym oczkiem od oleju i nie blyo widac stanu oleju i to był problem