Chyba nam się wiosna zbliża
- orzech
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 2000
- DOMEL
- Motocykl: 1000rr Repsol
- Rok produkcji: 0
no to sobie polatalem.Ledwo ujechalem 20km zaczelo padac i nawrotka i do domu.Wiecej tego ubierania niz jazdy.Na dodatek koles w puszcze wyjezdzal z posesji na wstecznym i chyba myslal ze jego zardzewiale uno pozwoli mu za soba zwinac asfalt ale sie przeliczyl i musialem mocno hamowac na jezdni podczas deszczu.Przydalby sie abs a tak zdalem sie tylko na wlasne umiejetnosci na szczescie nie przesadzilem.Nastepny dzien wolny - sobota- licze ze moze wtedy bedzie pogoda
- jasiek749p
- Motocykl: cbr 954
- Rok produkcji: 2003
-
marco
- Motocykl: sc59
- Rok produkcji: 2008
Witam dzsiaj pierwsze 100km,jak i dla moto tak i dla mnie na takim moto.Z wrazenia zpomnialem o fotkach
Powiem krotko jestem
.Pierwsze 1000 delikatnie ,tym bardziej ,ze te problemy z oliwa jedank byly. .Jest niesamowita w prowadzeniu ,tylko trza zmienic stare przyzwyczajenia ,oczywiscie moje i wspolpraca bedzie ok.
Moto rozgrzalem jak sie patrzy i jak narazie po tych km ,nie wywachalem jakis oparow oleju ktore by byly niewskazane w wydechu ,a jestem uczuulony na takie rzeczy.
Pozdrawiam wszystkich.
Powiem krotko jestem
Moto rozgrzalem jak sie patrzy i jak narazie po tych km ,nie wywachalem jakis oparow oleju ktore by byly niewskazane w wydechu ,a jestem uczuulony na takie rzeczy.
Pozdrawiam wszystkich.