sc57a a sc57b pomoc
-
bkostek
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: brak
- Rok produkcji: 0
sc57a a sc57b pomoc
witam. Pisze z pewnym problemem. Mianowicie sprzedałem w tamtym roku swoje ukochane 954 z zamiarem zakupu 1000rr. i pojawił się finansowy dylemat ponieważ są delikatne różnice cenowe pomiędzy sc57a a sc57b i chciałbym się dowiedzieć czy różnice w cenie przekładaja sie na faktyczne osiągi i parametry i ogólna charakterystyke sprzetu. Wiadomo nowszy model to nowszy model ale niestety na "b" może mnie nie być stać a dostałem propozycje zakupu za około 20koła r1 z 2006 roku. nie ukrywam, że nie widzi mi się zbytni zmiana marki ale nie powiem, że mam dylemat. słucham waszych opini
- madmax
- Motocykl: honda cbr 1000rr fireblade
- Rok produkcji: 2004
- LENAR
- Motocykl: 1000RR Repsol
- Rok produkcji: 2005
Ja bym brał "a" w jak najlepszym stanie i żeby jeszcze kaski zostało na utrzymanie sprzęta w sezonie (paliwo i niezbędne wymiany), wypłukanie się z ostatnich złotówek aby tylko mieć nowszy model to nie jest dobre rozwiązanie.
A jak będzie Ci mało to wsadzisz z tyłu 42zęby zamiast 40 i niedosyt zniknie
A jak będzie Ci mało to wsadzisz z tyłu 42zęby zamiast 40 i niedosyt zniknie
- chanbord
- Motocykl: był zawsze moim marzeniem
- Rok produkcji: 2018
299 i nawet ciut więcej miałem na fabrycznych przełożeniach. Gdy popuszczałem manetkę to dopiero po małej chwili licznik zaczął spadać w dół.
Pytacie jaki niedosyt? A no właśnie taki, że nie mam nowszego modelu, chodzi mi głównie o wygląd, o mój gust. Mi bardziej podoba się wersja nowsza i tyle. Nie rozumiem Waszego oburzenia
Ale i tak cieszę się, że mam to co mam, choć 954 też mi się podoba, ale wydech w tupie jeszcze bardziej. 
Pytacie jaki niedosyt? A no właśnie taki, że nie mam nowszego modelu, chodzi mi głównie o wygląd, o mój gust. Mi bardziej podoba się wersja nowsza i tyle. Nie rozumiem Waszego oburzenia
- madmax
- Motocykl: honda cbr 1000rr fireblade
- Rok produkcji: 2004
A widzisz cie to o to chodzi o wygląd bo z mocą to nie bardzo się rożni ale ci powiem ze troszkę inicjatywy i zrobisz takiego sprzeta ze będziesz godzien podziwu dla swoich rak i nie trzeba inwestować parę klocków więcej w młodsze moto a bardzo niewiele w starsze a wiem co mówię.Pozdrawiam
m.a.m w.y.j.e.b.a.n.e.
- chanbord
- Motocykl: był zawsze moim marzeniem
- Rok produkcji: 2018