Mini Kamerki do nagrywania szalenstw
- DOMEL
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 1000rr Repsol
- Rok produkcji: 0
-
marco
- Motocykl: sc59
- Rok produkcji: 2008
Przetestowalem dzisiaj owa kamerke w samochodzie i powiem ,ze jak z ta kase to jest ok.
Jutro jeszce raz zrobie test ,gdyz przpialem ja do wjchy o szyberdachu ,ale obraz byl odwrocony a i rozmowa telefoniczna ,nie pozwala mi udostepnic nagranie ze wzgledu na
Obraz stabilny ,glos jakos cicho sie nagral ,a proba otwarcia okna przy 120 nie wplynela
zbytnio na jakosc nagrania.
Chlopki na drodze prz wolnym przejachaniu nie wzburzaly obrazem z kamerki ,jak sie spodziewalem .Ogolnie dobrze
Jutro jeszce raz zrobie test ,gdyz przpialem ja do wjchy o szyberdachu ,ale obraz byl odwrocony a i rozmowa telefoniczna ,nie pozwala mi udostepnic nagranie ze wzgledu na
Obraz stabilny ,glos jakos cicho sie nagral ,a proba otwarcia okna przy 120 nie wplynela
zbytnio na jakosc nagrania.
Chlopki na drodze prz wolnym przejachaniu nie wzburzaly obrazem z kamerki ,jak sie spodziewalem .Ogolnie dobrze
-
crash
- Motocykl: SC57b/600RR/CBF 600S
- Rok produkcji: 2007
Nio hej!
Ja dzis przetestowalem kamertke na moto i jest OK! Obraz spoko chodz sa lekie drgania ale obraz w sumie spoko tylko dziwieku zero sam szum wiatru.Bateria starcza na dlugie nagrania tylko strasznie szybko zapelnie sie karta,2GB starcza na ok 30 minut nagrania wiec czeba by bylo sie zaopatrzyc w wieksza karte,nio u puzniej caly filmik obrobic w jakims programem aby to troche odchudzic ,mozna wciepac muze!
Tak ogulnie jestem zadowolony
Ja dzis przetestowalem kamertke na moto i jest OK! Obraz spoko chodz sa lekie drgania ale obraz w sumie spoko tylko dziwieku zero sam szum wiatru.Bateria starcza na dlugie nagrania tylko strasznie szybko zapelnie sie karta,2GB starcza na ok 30 minut nagrania wiec czeba by bylo sie zaopatrzyc w wieksza karte,nio u puzniej caly filmik obrobic w jakims programem aby to troche odchudzic ,mozna wciepac muze!
Tak ogulnie jestem zadowolony
- Guliver
- Motocykl: była sc50, jest sc57b
Dzisiaj również wypróbowałem kamerkę. Jakość jest w miarę zadowalająca. Trzeba tylko ją przymocować w odpowiednie miejsce aby zniwelować drgania przenoszone przez pojazd. Z pewnością lepiej by było jakbym poczekał i kupił ją za 100 od Darkness niż za 140zł z allegro. Ale i tak może być. Co do karty pamięci to rzeczywiście 2GB starcza na około 30minut.
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Kontakt: