Przywitaj się tutaj!
-
Mnichu
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC 59
- Rok produkcji: 2010
-
tomo21kawa
- Motocykl: HONDA 954 poraz drugi
- Rok produkcji: 2003
-
Krystek900
- Motocykl: CBR F4i Sport
- Rok produkcji: 2002
- slamann
- Motocykl: HONDA CBR 1000RR
- Rok produkcji: 2004
Słuchaj pewnie , że tak nie widzę problemu my jedziemy całą grupą a z Wielunia chłopaki ostatnio też z nami jechali...także spoko będzie git, na pewno sie spotkamy, pozdro...Krystek900 pisze:Kolego slamann rzeczywiście do Praszki mam niedaleko wiec nie widze przeszkód żeby w sezonie spotkać sie, pogadać lub na jakiś wypadzik umówićmyśle że pierwszą i najlepszą okazja żeby sie zapoznac może byc rozpoczęcie sezonu w Częstochowie
myślę że jakoś się zgramy
- Michaael
- Motocykl: CBR 900 RR
- Rok produkcji: 1999
- Kontakt:
No to przed samym zlotem będziemy ustalać co i jak, bo ja i Krystek900 lecimy razem, a wraz z nami, myślę, że dość pokaźna ekipa, tak więc będzie ciekawieslamann pisze:Słuchaj pewnie , że tak nie widzę problemu my jedziemy całą grupą a z Wielunia chłopaki ostatnio też z nami jechali...także spoko będzie git, na pewno sie spotkamy, pozdro...Krystek900 pisze:Kolego slamann rzeczywiście do Praszki mam niedaleko wiec nie widze przeszkód żeby w sezonie spotkać sie, pogadać lub na jakiś wypadzik umówićmyśle że pierwszą i najlepszą okazja żeby sie zapoznac może byc rozpoczęcie sezonu w Częstochowie
myślę że jakoś się zgramy