Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Panowie,mój znajomy robił taka przekładke,podobno kupe roboty ale sie da.Gdyby ktos chciał to ma jeszcze dwa silniki od xx-a,a taka przekładka kosztuje u niego 500zł i trwa ok.tygodnia.
Też mi się wydaje tanio,jak ktos bedzie zainteresowany moge dac namiar na faceta.W moim gracie wstawia dupke od gsxra k1,podnosi wydech wyżej i maluje cała,jak będzie gotowa to się pochwale:)
Powiedz mi tylko czy montuje tylko silnik w ramie czy robi wszystko od A do Z począwszy od wiązki elektrycznej poprzez zbudowanie oraz dostrojenie układu dolotowego oraz wydechowego?
znalazlem zdjecia mocowan - adapterow, ogolnie nie zanosi sie na kupe roboty, balem sie ze bedzie problem z wcisnieciem chlodnicy ale widac e pasuje jak ulal. Szukam silnika i bede wrzucal foty w trakcie roboty. Zastanawiam sie tylko czy brac wtrysk czy gaznikowca, drugiego sie obawiam bo moze nie wejsc airbox, pierwszego ze wzgledu na elektryke... Szkoda ze nie znalazlem jakies instrukcji - krok po kroku....