jak nic nie znajdziemy, to zostaje wypad do Olsztyna
Dorobienie kluczyka, czy jest możliwe
- blazej33
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC57a
- Rok produkcji: 2004
- Kontakt:
- gsxrlukasz
- Motocykl: było cbr954rr & sc59 jest sc57b i K4
- Rok produkcji: 2007
-
zbir
- Motocykl: sc50
- Rok produkcji: 0
Pytanie do tych którzy dorabiaja - w jednym z moich kluczyków zgubiłem immo (odkleiło sie logo i wypadła 'pastylka'). Czy musze kupować nowy kluczyk, dorabiać go i programować? czy też da sie kupić samo immo, wcisnąć w kluczyk i zaprogramowac? w ASO już pytałem i u nich nie da rady - sprzedają tylko całe kluczyki z immo... 
-
synek
- Motocykl: sc57 04'
- Rok produkcji: 0
czarny919, w sc33 nie ma immobilisera więc wystarczy jak podjedziesz do jakiegoś punktu gdzie dorabiają kluczyki i zrobią to za grosze... ewentualnie będzie potrzebna surówka z serwisu. ale myślę że jak nie będą mieli to i tak załatwią. ja kiedyś darabiałem do jednego moto to właśnie nie mieli na miejscu surówki ale ściągneli i zrobili, obyło się bez serwisu.
-
lukamichalRR
- Motocykl: Honda CBR1000RR SC57b
Witam!
Przed dwoma tygodniami kupiłem sc57b ze stanów. Miała jeden kluczyk poszedłem do znajomego który dorzyna kluczyki nie myślałem na początku o kodowaniu go bo wycią mi go praktycznie za free chciałem sprawdzić czy honda ma immobilizer ku mojemu zdziwieniu po włożeniu kluczyka do stacyjki (tego dorobionego) honda normalnie odpaliła? Co jest?
Pozdrawiam.
Przed dwoma tygodniami kupiłem sc57b ze stanów. Miała jeden kluczyk poszedłem do znajomego który dorzyna kluczyki nie myślałem na początku o kodowaniu go bo wycią mi go praktycznie za free chciałem sprawdzić czy honda ma immobilizer ku mojemu zdziwieniu po włożeniu kluczyka do stacyjki (tego dorobionego) honda normalnie odpaliła? Co jest?
Pozdrawiam.
-
lukamichalRR
- Motocykl: Honda CBR1000RR SC57b