Rozpoczęte zmiany - mechanika i wygląd
- makanaky
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC 33
- Rok produkcji: 99
- banshee
- Motocykl: HONDA CBR 900RR SC33
- Rok produkcji: 1997
Niestety takim szaleńcem nie jestem, żeby 180 w zakręcie ładowaćHamamatsu pisze:nie wiem jak jest z 17 calowym kołem z przodu, ale ja mam 16 i naprawdę amortyzator był by wskazany, bo podczas hamowania na zakrętach powyżej 180 motocykl zachowuje mi się bardzo nie pewnie...
[ Dodano: Sro Maj 20, 2009 8:57 am ]
Zamówiłem zestaw DynoJet Stage 1
- banshee
- Motocykl: HONDA CBR 900RR SC33
- Rok produkcji: 1997
Sety wypolerowane:
Na warsztacie jest też oponka na tył Bridgestone BT002 StreetRacing, jeszcze jakiś przód trzeba znaleźć...
Czekam też na Zestaw do gaźników.
Jeżeli ma ktoś założony DynoJet Stage 1 proszę o opisanie, jak się sprawuje moto - w jakim zakresie odczuwalny jest wzrost mocy, zużycie paliwa, możecie też napisać co zrobić ze składem mieszanki (wkręcić, wykręcić - o ile)? Wiadomo, każde moto regulowane jest indywidualnie i tak będzie z moim (mam czas i sprzęt), ale wstepnie w którą stronę trzeba iść, żeby nie bawić się za długo?
Na warsztacie jest też oponka na tył Bridgestone BT002 StreetRacing, jeszcze jakiś przód trzeba znaleźć...
Czekam też na Zestaw do gaźników.
Jeżeli ma ktoś założony DynoJet Stage 1 proszę o opisanie, jak się sprawuje moto - w jakim zakresie odczuwalny jest wzrost mocy, zużycie paliwa, możecie też napisać co zrobić ze składem mieszanki (wkręcić, wykręcić - o ile)? Wiadomo, każde moto regulowane jest indywidualnie i tak będzie z moim (mam czas i sprzęt), ale wstepnie w którą stronę trzeba iść, żeby nie bawić się za długo?
- kubahsb
- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2001
banshee pisze:Niestety takim szaleńcem nie jestem, żeby 180 w zakręcie ładowaćHamamatsu pisze:nie wiem jak jest z 17 calowym kołem z przodu, ale ja mam 16 i naprawdę amortyzator był by wskazany, bo podczas hamowania na zakrętach powyżej 180 motocykl zachowuje mi się bardzo nie pewnie...zdarza się 180 na prostej, ale kto wie co może być za zakrętem...? Wolę dmuchać na zimne, bo życie miłe.
[ Dodano: Sro Maj 20, 2009 8:57 am ]
Zamówiłem zestaw DynoJet Stage 1![]()
![]()
180 to mi nie wypada sie przyznawac w jakich miejscach rozwijam.
A coraz predksze robienie zakretow powinno byc punktem honoru kazdego ;>
-
Luki213
- Motocykl: HONDA CBR 900RR SC33 '98
- Rok produkcji: 0
No tuning pelna para, jak chcesz zaimponowac to czyms konkretnym, dodatki do moto im drozsze i unikalne tym lepsze polerka nic nieda, sety i tak sie porysuja od butow, opony?, to nie tuning to codziennosc, moim zdaniem jak nie chcesz zostawic sobie go na bardzo dlugo i o jeden dzien dluzej to nie baw sie w takie CENZURA, kup sobie jak chlopacy mowia amorek oploty dobre opony i smigaj, dbaj o mechanike, bo wiekszosc CENZURA spojlerami samochod a spod misy olej cieknie, zadbaj o kondycje silnika a potem o wyglad w koncu to sie liczy...