to normalka ze tam zapisuje, wysle w momecie gdy odpowiednia osoba wejdzie na forum...miki pisze:nie wiem co sie dzieje, ale jak próbuje wysłąć PW-zapisuje mi w folderze: "do wyslania"..i nie wiem czy wyslano widomosc...pisze daltego-bo wyslalem tak ze 3 PW do Czikena i nic...
Co byś dodał,zmienił lub usunał z forum/strony/galerii?
- Tytus
- Administrator

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
- Kontakt:
- miki
- Motocykl: sc 44
- Rok produkcji: 2001
oko-dzięki..
czyli nic sie nie dzieje
[ Dodano: Sro Maj 06, 2009 1:20 pm ]
niestety...jednak cos nie działa, nie każda wiadomość dochodzi do adresata
pisałęm do czikena i dostał co drugą wiadomość...nie wiem co jest nie tak, ale to fakt..
do fabiqa tez pisałem-i nic...i raczej mnie nie olał, bo w konkrebnym zakupie był kontakt...
[ Dodano: Sro Maj 06, 2009 1:20 pm ]
niestety...jednak cos nie działa, nie każda wiadomość dochodzi do adresata
do fabiqa tez pisałem-i nic...i raczej mnie nie olał, bo w konkrebnym zakupie był kontakt...
mam już motocykl-myślę nad podpisem 
- cupone
- Motocykl: cbr 929 rr sc44
- Rok produkcji: 2000
- Kontakt:
- przepraszam, ale przyznam się nprzeczytałem wszystkich postów, mam taki pomysł, o ile już nma działu takiego, ale nnapotkałem,
proponował bym zrobić osobny dział z naprawą (przy każdym z typów motoru) gdzie można by było umieścić fotki + opis krok po kroku jak coś zmontować lub rozmontować, naprawić, rozkręcić, itp coś w rodzaju złota rączka- albo poradnik mechanika
?
chyba ze to nie jest cel tego forum? lub jego założeń?
ewentualnie dodać możliwość ładowania fot do wypowiedzi.
proponował bym zrobić osobny dział z naprawą (przy każdym z typów motoru) gdzie można by było umieścić fotki + opis krok po kroku jak coś zmontować lub rozmontować, naprawić, rozkręcić, itp coś w rodzaju złota rączka- albo poradnik mechanika
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
- Kontakt:
mysle ze nie ma sensu bo dziel modyfikacje i tuning przy kazdym modelu powinno wystarczyc...cupone pisze:
proponował bym zrobić osobny dział z naprawą (przy każdym z typów motoru) gdzie można by było umieścić fotki + opis krok po kroku jak coś zmontować lub rozmontować, naprawić, rozkręcić, itp coś w rodzaju złota rączka- albo poradnik mechanika?
co do fot to przeciez jest mozliwosc dodawania w wypowiedzi zalacznika w formie zdjecia na samym dole w odpowiedzi !
-
mibur
- Motocykl: sc50
- Rok produkcji: 2002
Co byś dodał, zmienił lub usunał z forum
witam
fajnie by blo gdybys zrobil 20 ostatnich tematów z forum.fireblade.pl
a nie 10 jak to jest teraz
grono uzytkowników tego forum bardzo sie rozrasta i ilosc tematów równiez- czesto sie zdaza ze dany temat napisany rano - wieczorem juz jest wyparty przez te nastepne dziesiec
fajnie by blo gdybys zrobil 20 ostatnich tematów z forum.fireblade.pl
a nie 10 jak to jest teraz
grono uzytkowników tego forum bardzo sie rozrasta i ilosc tematów równiez- czesto sie zdaza ze dany temat napisany rano - wieczorem juz jest wyparty przez te nastepne dziesiec