CBR 929 FIREBLADE BY ADOL200
-
adol200
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda cbr 929
- Rok produkcji: 2000
Re: CBR 929 FIREBLADE BY ADOL200
Ziutek Ty zakładałeś wyświetlacz biegów ? Bo ale nie działa, walczę z tym. Haha właśnie zastanawiałem się kiedy alternator będzie do regeneracji
W poprzedniej 929 po mcu nowy hania dostała.
- Ziutek
- Motocykl: SC59
- Rok produkcji: 2008
- Samochód: E61 525d
Nie, nie. Był już, ale jak kupowałem moto to już wtedy szwankował. Zrobiłem kalibrację i jakoś jeden sezon przejeździłem, w drugim kompletnie zdechł i jakoś nie udało mi się go odratować, także raczej już lata swojej świetności ma za sobą.
Zerknij jakie napięcie ma aku, najwięcej uszkodzeń altka właśnie wychodzi od niesprawnej baterii. Ja po przewinięciu nie miałem żadnych problemów z ładowaniem.
Zerknij jakie napięcie ma aku, najwięcej uszkodzeń altka właśnie wychodzi od niesprawnej baterii. Ja po przewinięciu nie miałem żadnych problemów z ładowaniem.
Yamaha R1 RN22 !
Ziutek jak z tym exupem jest ? Po przekręceniu kluczyka i włączeniu zapłonu powinnienł się obrócić o 90 st ? W moim przypadku nic się nie dzieje...
- maciekx
- Moderator

- Motocykl: 929 -> GSX-R 1000 k5
- Rok produkcji: 2005
masz kostke czarna do ustawiania exupa dajesz przelacznik na przewodach i przelaczasz sobie obracasz exupem i ustawiasz na znaki idealnie, pisalem tutaj jak zrobic regulacje i czyszczenie ale fotki z imagshacka nie dzialaja cos, wpisz w wyszukiwarke moze tekst bedzie pomocny
maciekx znalazlem twój post ustawienia exupu ale jakoś magia to dla mnie. Rozebrałem, paczę linki w mają minimalny luz nie są zatarte, lecz wgl się nie obraca. Spróbowałem osobiście ruszyć nim po przekręceniu kluczyka sam się obrócił to wcześniejszego położenia czyli silniczek działa...
- Ziutek
- Motocykl: SC59
- Rok produkcji: 2008
- Samochód: E61 525d
Ja osobiście ustawiałem exup i wszystko działało, ale to było kawałek czasu temu.
Jak kręcisz motocykl powyżej bodajże 6-7 tys. to exup zmienia położenie? Da się też po zmostkowaniu pinów pod siedzeniem i przekreceniu zapłonu zasymulowac wcześniej wspomniane kręcenie silnika.
Tapnięte z S6 Edge +
Jak kręcisz motocykl powyżej bodajże 6-7 tys. to exup zmienia położenie? Da się też po zmostkowaniu pinów pod siedzeniem i przekreceniu zapłonu zasymulowac wcześniej wspomniane kręcenie silnika.
Tapnięte z S6 Edge +
Yamaha R1 RN22 !
A więc tak.. Na wolnych obr wskazuję dziewiątą po dodaniu gazu do połowy wskazuję dwunastą a przy odwinięciu do końca wskazuje 6 po odpuszczeniu wraca do dziewiątki. Tak to ma działać ?
Wczoraj fajerek dostał gripy na bak a dziś klocki brembo i pokrętła zawieszenia przedniego postaram się zdj wrzucić.
Wczoraj fajerek dostał gripy na bak a dziś klocki brembo i pokrętła zawieszenia przedniego postaram się zdj wrzucić.
Ładna maszyna , gdzie kupiłeś gripy na bak bo tez musze sobie sprawic. Pozdro szerokości