Oceniamy ogłoszenia z internetu - 954 SC50
-
Patryk_
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: .
- Rok produkcji: 2000
Re: Oceniamy ogłoszenia z internetu - 954 SC50
czasza inny odcień niż boki w dodatku niedoskonałe spasowanie, kapa alternatora przykręcona śrubami z żelaźniaka, kierunki z allegro po 7zł, brak naklejek na wahaczu, naklejka na czaszy czarna zamiast białej
-
Tommy z Łajomi
- Motocykl: CBR 600rr
- Rok produkcji: 2016
-
tasman791
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 1998
Witam, na prosbe znajomego zwracam sie z pytaniem czy pomozecie cos wylapac ze zdjec z ponizszego moto? Moze ktos juz ogladal ta 954 w Rzeszowie lub zna moto?
Bede wdzieczny za wszelkie info i ewentualne uratowanie nas przed trasa 640 km na marne...
http://otomoto.pl/oferta/honda-cbr-954-bardzo-ladna-duzo-dodatkow-ID6yiyoP.html
Bede wdzieczny za wszelkie info i ewentualne uratowanie nas przed trasa 640 km na marne...
http://otomoto.pl/oferta/honda-cbr-954-bardzo-ladna-duzo-dodatkow-ID6yiyoP.html
-
nihu ya
- Motocykl: CBR 954rr FireBlade
- Rok produkcji: 2002
Jak dla mnie wygląda spoko. ale należało by się przywitać.
-
tasman791
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 1998
Zastanawialem sie nad przywitaniem chociaz ja jestem od sc33
Zaraz napisze do admina z prosba o pomoc w odzyskaniu starego konta (TasmaN). Teraz na szybko sie zarejestrowalem z prosba do Was, bo zastanawiamy sie czy jechac przez pol Polski po moto
Zaraz napisze do admina z prosba o pomoc w odzyskaniu starego konta (TasmaN). Teraz na szybko sie zarejestrowalem z prosba do Was, bo zastanawiamy sie czy jechac przez pol Polski po moto
-
Patryk_
- Motocykl: .
- Rok produkcji: 2000
czasza lepiona, ogólnie malowana albo takie zdjęcie wyszło ale obstawiam pierwszą opcję. nadkole tył jakieś śmieszne, nie napalałbym siętasman791 pisze:Witam, na prosbe znajomego zwracam sie z pytaniem czy pomozecie cos wylapac ze zdjec z ponizszego moto? Moze ktos juz ogladal ta 954 w Rzeszowie lub zna moto?
http://otomoto.pl/oferta/honda-cbr-954- ... yiyoP.html
- Mariox30
- Motocykl: CBR1000RR
- Rok produkcji: 2004
- Samochód: A4 B6 cabrio, CR-V 2.0
Od lutego mogę stwierdzić że jednak cbr 954 to był bardzo dobry wybór
Jest lżejsza niż moja była sc33 prowadzić się też fajnie prowadzi.
Wszystko zależy jak maszyna była traktowana przez poprzedniego właściciela. Chyba o tę sztukę Niemiec dbał
z Hanią nic się nie dzieje
zalałem olejem Motul 300V, wyczyściłem zaciski z przodu nasmarowałem + nowe klocki i wywaliłem ten plastikowy błotnik z tyłu
, przebudowałem komin na przelot, rozebrany był cały, nowa rura perforowana (średnica jak wylot), wata stalowa +wełna, spawanie tytanem
środka i nitowanie, było trochę problemu z dostaniem drutu tytanowego ale ogarneliśmy
nie drze się ale fajnie basowo mruczy
Biegi, exup wszystko wzorowo pracuje

Jest lżejsza niż moja była sc33 prowadzić się też fajnie prowadzi.
Wszystko zależy jak maszyna była traktowana przez poprzedniego właściciela. Chyba o tę sztukę Niemiec dbał
nie drze się ale fajnie basowo mruczy
Biegi, exup wszystko wzorowo pracuje

-
firefun
- Motocykl: nie posiadam
- Rok produkcji: 0
Witam wszystkich.
Jest to mój pierwszy post na tym forum, nie mam jeszcze w nim rozeznania ale jakoś trafiłem na odpowiedni dział
Bardzo proszę kolegów o rzucenie okiem na ten motocykl..http://olx.pl/oferta/honda-cbr-954-cbr-900rr-stan-idealny-jak-nowa-tylko-w-lukamoto-piekna-CID5-IDfd0qx.html#a3da7ff799
Jutro wybieram się na oględziny i ewentualne zadatkowanie motocykla, niepokoją mnie jednak przewody od lampy okręcone izolacją a podobno moto na 1000 % bezkolizyjne no i ten niski przebieg..
Za taką cenę pasowało by żeby to był cukierek
Z tego co dowiedziałem się od handlarza to moto odkupione od pierwszego właściciela..
Pomożecie??
Jest to mój pierwszy post na tym forum, nie mam jeszcze w nim rozeznania ale jakoś trafiłem na odpowiedni dział
Bardzo proszę kolegów o rzucenie okiem na ten motocykl..http://olx.pl/oferta/honda-cbr-954-cbr-900rr-stan-idealny-jak-nowa-tylko-w-lukamoto-piekna-CID5-IDfd0qx.html#a3da7ff799
Jutro wybieram się na oględziny i ewentualne zadatkowanie motocykla, niepokoją mnie jednak przewody od lampy okręcone izolacją a podobno moto na 1000 % bezkolizyjne no i ten niski przebieg..
Za taką cenę pasowało by żeby to był cukierek
Z tego co dowiedziałem się od handlarza to moto odkupione od pierwszego właściciela..
Pomożecie??
-
nihu ya
Po zdjęciach dużo nie poznasz. Niby wygląda ładnie. ale za tą cenę spodziewał bym się, że wszystko powinno być jak nowe. Tym bardziej jeśli taki przebieg jest oryginalny. A to w części można stwierdzić lub przybliżyć. Np zużycie elementów takich jak sety, rama [ wytarcia od kolan ], felgi [ przy tym przebiegu raczej często nie powinny być zmieniane oponki ]. Różne śrubki [ jeśli często wykręcane to będzie to widać], zużycie tarcz hamulcowych. No i obejrzyj dobrze tą elektrykę. Czy wszystkie śruby są ori. Pozdro. daj znać jak oględziny.
-
firefun
- Motocykl: nie posiadam
- Rok produkcji: 0
Dziękuję za odpowiedź, w sumie to nie liczyłem że ktoś się odezwie o tej porze
Jutro dam znać co to za moto aczkolwiek nie jestem specjalnym fachowcem , postaram się zrobić jakieś dokładniejsze fotki z oględzin
Pozdrawiam.
Jutro dam znać co to za moto aczkolwiek nie jestem specjalnym fachowcem , postaram się zrobić jakieś dokładniejsze fotki z oględzin
Pozdrawiam.
-
luis954
- Motocykl: była cbr 954 jest ZX10R
- Rok produkcji: 2008
przy 16 tyś.przebiegu wymieniony napęd
musiała nieźle w palnik dostawać. 
-
nihu ya