CBR 1000RR SC59 2009 USA
-
Laki
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 1000rr
- Rok produkcji: 2004
- Ziutek
- Motocykl: SC59
- Rok produkcji: 2008
- Samochód: E61 525d
Re: CBR 1000RR SC59 2009 USA
Popieram kolegów wyżej.
Mam rozumieć, że na motocyklach ogólnie zrobiłeś lekko ponad 3 tys. km i juz Ci doskwiera brak wygody?
Tapnięte z S6 Edge +
Mam rozumieć, że na motocyklach ogólnie zrobiłeś lekko ponad 3 tys. km i juz Ci doskwiera brak wygody?
Tapnięte z S6 Edge +
Yamaha R1 RN22 !
Hehe. To masakrowanie dalsze czas zacząć
Dzisiaj przylazła Tankbag Kappa RA311. No jak się chce gdzieś dalej na dłużej polecieć to od czegoś trzeba będzie zacząć. Niestety w oryginalnym mocowaniu praktycznie nie da się siedzieć tak jak widać i trzymać kiery. Więc szlifierką wyrezałem trochę na plastiku mocującym bag i o 180 stopni obróciłem i jest lepiej. Zdecydowanie lepiej. Na tyle lepiej, że można się schylić. Nie ma to być docelowe. Zarówno zadupek jak i tankbag oraz sakwy lub kufer na tyle będą wyłącznie na wypady dalsze i dłuższe. Na codzienne przeloty nie wyobrażam sobie latać z czymś takim, włącznie z zadupkiem 
A co do siedzisk. Zadup tylko jak będzie plecaczek. Jak plecaczka nie będzie jest plastikowa "zaslepa" będzie na tyle aby nikt się przypadkiem nie ładował
Zresztą mam zapasowy zadupek w razie czego od biedy. Fakt zgadzam się, wygląda parchacie sam zadupek 
Ktoś pytal o 3k km. Tak, strasznie przy przelotach rzędu 400km z pauzą na tankowanie bolało to i owo. Kręgosłup nie ale ten teges bardzo
A co do siedzisk. Zadup tylko jak będzie plecaczek. Jak plecaczka nie będzie jest plastikowa "zaslepa" będzie na tyle aby nikt się przypadkiem nie ładował
Ktoś pytal o 3k km. Tak, strasznie przy przelotach rzędu 400km z pauzą na tankowanie bolało to i owo. Kręgosłup nie ale ten teges bardzo
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2016, 20:01 przez Diamond, łącznie zmieniany 1 raz.
-
roksc33
- Staly Bywalec

- Motocykl: Cbr 900rr
- Rok produkcji: 1999
Kolego powiem szczerze. zebys tam sie nie obrazal...
gdybym szukal sc59 i twoja by byla wystawiona za 20tys
a orginal sprowadzony z niemiec angli itd za 21. to twojej nawet nie biore pod uwage.
Te siedzenia klamki i manetki kosztowaly pewnie z 800zl.
na moje odczucie albo to twoj pierwszy motor. albo jestes gadzeciarzem..
Bo dla mnie ten motocykl CENZURA**** i trzymam kciuki zeby sie za 2 lata sprzedal.
Zebys sie nie obrazal bo to tylko moje zdanie.
gdybym szukal sc59 i twoja by byla wystawiona za 20tys
a orginal sprowadzony z niemiec angli itd za 21. to twojej nawet nie biore pod uwage.
Te siedzenia klamki i manetki kosztowaly pewnie z 800zl.
na moje odczucie albo to twoj pierwszy motor. albo jestes gadzeciarzem..
Bo dla mnie ten motocykl CENZURA**** i trzymam kciuki zeby sie za 2 lata sprzedal.
Zebys sie nie obrazal bo to tylko moje zdanie.
Roksc33 a czemu bym się miał obrażać?
Kwestia gustu. Jednemu się będzie podobać, innemu nie. Zależy kto co lubi
Nie będę jej sprzedawał. To pierwsze moto tak jak napisałeś robione od A do Z samemu więc na pewno do ostatniego tchu będzie u mnie. Prędzej drugie moto będzie niż to sprzedam, wiesz sentyment. Na pewno przy kolejnym wyrosnę z "dodatków" 
-
roksc33
- Staly Bywalec

Zakladam sie ze na sezon 2018 bedzie wisiec na allegro...Diamond pisze:Roksc33 a czemu bym się miał obrażać?Kwestia gustu. Jednemu się będzie podobać, innemu nie. Zależy kto co lubi
Nie będę jej sprzedawał. To pierwsze moto tak jak napisałeś robione od A do Z samemu więc na pewno do ostatniego tchu będzie u mnie. Prędzej drugie moto będzie niż to sprzedam, wiesz sentyment. Na pewno przy kolejnym wyrosnę z "dodatków"
-
roksc33
- Staly Bywalec

kazdy z nas mowil to moj pierwszy motor. bedzie na dlugo. . koledzy sie wypowiedza...roksc33 pisze:Zakladam sie ze na sezon 2018 bedzie wisiec na allegro...Diamond pisze:Roksc33 a czemu bym się miał obrażać?Kwestia gustu. Jednemu się będzie podobać, innemu nie. Zależy kto co lubi
Na szczęście to jeszcze dwa lata
Pewnie zmieni się gust i podejście i może być jak piszesz, że będę się chciał pozbyć za odzysk tylko aby kupić inne wymarzone
:D
Jak kupie to wtedy łańcuchem mnie lejcie i mówcie: NIC NIE GRZEB W NIM NIECH JEST W ORYGINALE
Jak kupie to wtedy łańcuchem mnie lejcie i mówcie: NIC NIE GRZEB W NIM NIECH JEST W ORYGINALE
- Ziutek
- Motocykl: SC59
- Rok produkcji: 2008
- Samochód: E61 525d
Może warto się zastanowić nad czymś wygodnym, a nie na siłę przerabiać sporta?
Jedziesz z Nami na majówkę? Rok da Ci się przejechać fz1, może takie coś by Ci podpasowalo? A ja bym wziął Twoje SC59 hihi
Można wiedzieć ile masz lat, może z tego wynika ten brak wygody?
Tapnięte z S6 Edge +
Jedziesz z Nami na majówkę? Rok da Ci się przejechać fz1, może takie coś by Ci podpasowalo? A ja bym wziął Twoje SC59 hihi

Można wiedzieć ile masz lat, może z tego wynika ten brak wygody?
Tapnięte z S6 Edge +
Yamaha R1 RN22 !
Wiesz jak jest Ziutek z pierwszym. Zobaczyłem i był koniec. Klapki na oczach
Obiecuje już nic nie grzebać. Zostaje tylko główne a zadupek tylko dla plecaczka. Jutro zakładam z samego rana zaślepkę plastikową 
-
Patryk_
- Motocykl: .
- Rok produkcji: 2000
pełna kultura, brawo
a nie jak inni CENZURA, robię jak mi się podoba, nie znasz się
a nie jak inni CENZURA, robię jak mi się podoba, nie znasz się