Moja nowa sc59 orange
- Kaczam3m
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: S1000RR
- Rok produkcji: 2014
Re: Moja nowa sc59 orange
Po co laduje sie kase? Dla wlasnej satysfakcji... wygody... albo po prostu lubie miec odje^ane zabawki:)
S1000RRRR Racing Red Alpine White 2014
-
roksc33
- Staly Bywalec

- Motocykl: Cbr 900rr
- Rok produkcji: 1999
Patryk_ pisze:ja tam też lubię dodatki ale do sprzedaży zawsze ściągam
I moze to jest dobre wyjscie. mi zawsze bylo szkoda... i zostawialem.
Ostatnio sprzedawalem Fajera i gosc plakal ze opona z tylu lysa. to dalem mu nowke sztuke. battaxa bt057chyba z konca 12roku. to plakal ze stara opone mu dalem i sie na niej zabije...
-
mati1490
- Motocykl: sc33,f4i,
- Rok produkcji: 1999
heheh ja takiej świeżynki opony to nawet nie zakładałem bo szkoda by było
odnośnie dodatków to zawsze jest tak że ty wydasz kasę a ktoś inny się potem cieszy i zaraz po zakupię wszystkie akcesoria są na aukcjach
i cena za moto spada o kilka tysi 
- Ziutek
- Motocykl: SC59
- Rok produkcji: 2008
- Samochód: E61 525d
Mike, a może byś chciał się przejechać w majówkę moją 10tka? Z chęcią bym nawinał parę km takim SC59
takie 'machniąm' zrobimy 
Widzę, że też jedziesz, zdajesz sobie sprawę, że będę Ci truł dupę non stop o tym moto, jak wrażenia itp serio strasznie za mną takie coś chodzi ;D chociaż w sumie nie wiem dlaczego, moja 10tka jest serio zajebistym sprzętem, jestem bardzo z Niej zadowolony, następny właściciel pewnie też będzie.
Tapnięte z S6 Edge +
takie 'machniąm' zrobimy Widzę, że też jedziesz, zdajesz sobie sprawę, że będę Ci truł dupę non stop o tym moto, jak wrażenia itp serio strasznie za mną takie coś chodzi ;D chociaż w sumie nie wiem dlaczego, moja 10tka jest serio zajebistym sprzętem, jestem bardzo z Niej zadowolony, następny właściciel pewnie też będzie.
Tapnięte z S6 Edge +
Yamaha R1 RN22 !
- Ziutek
Trzymam Cię w słowoMike pisze:Ziutek niewidze problemuale o tym będziemy już gadac na majówkach

No jak to kto? Ty Marcinie ^^roksc33 pisze:Nastepny wlasciciel tz niby ku**** kto?
Tapnięte z S6 Edge +
Yamaha R1 RN22 !
- Ziutek
Jak już tak nalegasz to mogę się przejechać ;D
Tapnięte z S6 Edge +
Tapnięte z S6 Edge +
Yamaha R1 RN22 !
Zacnie Panie zacnie.
Dwie kwestie. Ktoś wspomniał o zerknięciu od czasu do czasu w "szkiełko" w celu sprawdzenia poziomu oleju. Gdzie to okienko w SC59 jest?
):)
Druga sprawa ten olej i spalanie. No kurczaki Panowie skoro nie problem łańcuch przesmarować co 300-500km to jaki problem dolać przy okazji oliwy ciupkę? Czy to nie jest wyolbrzymianie problemu?
Raz jeszcze gratki sprzęciku. Mamy podobnie jeżeli chodzi o dopieszczanie
Dwie kwestie. Ktoś wspomniał o zerknięciu od czasu do czasu w "szkiełko" w celu sprawdzenia poziomu oleju. Gdzie to okienko w SC59 jest?
Druga sprawa ten olej i spalanie. No kurczaki Panowie skoro nie problem łańcuch przesmarować co 300-500km to jaki problem dolać przy okazji oliwy ciupkę? Czy to nie jest wyolbrzymianie problemu?
Raz jeszcze gratki sprzęciku. Mamy podobnie jeżeli chodzi o dopieszczanie