jaki olej do cieknącej lagi???
-
tommmed
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: honda
- Rok produkcji: 2000
jaki olej do cieknącej lagi???
powiedzcie mi jaki olej wlać do lagi ? do CBR 929 z 2000r i może znacie jakiś sklep internetowy gdzie kupił bym zestaw naprawczy do cieknącej lagi ...
tom_med
-
toper-utl
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 99
Jeśli chodzi o olej to większość chwali sobie Motul Fork Oil , czy to bedzie 5, 10, czy 15w to zależy już od ciebie, im większa liczba przed "W" tym bardziej twarde będzie zawieszenie.
Zestaw naprawczy polecał bym oryginalny , ewentualnie jakieś DOBRE zamienniki, chiński shit padnie zanim wsiądziesz na moto.
Zestaw naprawczy polecał bym oryginalny , ewentualnie jakieś DOBRE zamienniki, chiński shit padnie zanim wsiądziesz na moto.
- Ci użytkownicy podziękowali toper-utl za ten post:
- Anonymous
- gacekgru
- Motocykl: Honda CBR 900 RR Fireblade
- Rok produkcji: 1999
Ja zawsze popuszczam odpowietrznik, zakładam wężyk, wkładam go do butelki i jednoczesnie pompuje i dolewam nowego płynu aż układ się oczyści ze starego. Później zakręcam odpowietrznik, dolewam do stanu i tyle. No i tak ze wszystkimi 3 zaciskami.kosiasz pisze:to spoko plyny wymiwnione
[ Dodano: Sro Paź 28, 2009 9:59 pm ]
powiecie mi jak wymienic hydrol w hamulcach zeby niezapowietrzyc ukladu????????????????????????
Pozdr
900 rr - The Power of Dreams 
- Martin.B.M.
- Motocykl: Komar
- Rok produkcji: 0
- Kontakt:
Uszczelniacze Athena ok 37zł / Wzmocnione 64złtommmed pisze:a co ze sklepem nie moge znaleść na necie a mieszkam w takiej dziurze że w okolicy nic nie ma zna ktoś może dobry sklep internetowy ???
Uszczelniacze Tour Max z kapturkami przeciw pyłowymi 75zł
Uszczelniacze NOK 82zł
Olej Motul fork oil 1l 2,5w/5w/10w/15w/20w/25w jak kto lubi 35zł
Valvoline/elf itp od 28zł 1l
Pozdro..