zdjecia zawieszenia
-
remek 2o
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: k8 1000
- Rok produkcji: 0
zdjecia zawieszenia
witam mam taka sprawe czy moglby ktos wyslac kilka fotek przedniego kola w 954 tzn.dokladnie oski, tulejek tych bocznych bo jakos teraz zauwazylem ze mam nie rowne odleglosci pomiedzy lagami a kolem i nie wiem czy na jesien jak opone mi zmieniali to czegos nie CENZURA, jesli znalazl by sie ktos dla kogo nie byloby to problemem to z gory dzieki wielkie........a to adres remek67@interia.pl
-
rp73
- Motocykl: honda cbr 954
Re: zdjecia zawieszenia
Kolego tam nic nie mozna poje...ć,sa dwa pierscienie duzy i maly!!! Maly idzie od strony prawej a duzy od lewej!!! Ewentualnie popusc sruby, dokrec glowna srube i tyle...
-
remek 2o
- Motocykl: k8 1000
-
stunter
- Motocykl: honda
- Rok produkcji: 2003
witam wszystkich
mam maly problem w zawieszeniu mojej 954. kupilem rozbita i obawiam sie ze brakuje mi czegos. od spodu jest w glowce ramy normalny stozek ktory pasuje elegancko do lozyska a od gory miejsce tak jakby na normalne lozysko ktorego niegdzie nie moge dostac o takich wymiarach ;/ czy mozliwe ze idzie tam jakis pierscien przed lozyskiem?? prosze o pomoc
mam maly problem w zawieszeniu mojej 954. kupilem rozbita i obawiam sie ze brakuje mi czegos. od spodu jest w glowce ramy normalny stozek ktory pasuje elegancko do lozyska a od gory miejsce tak jakby na normalne lozysko ktorego niegdzie nie moge dostac o takich wymiarach ;/ czy mozliwe ze idzie tam jakis pierscien przed lozyskiem?? prosze o pomoc
przemo
-
Śliwa
- Motocykl: cbr 929 rr
Cziken juz wobraziłem sobie twoją minecziken929 pisze:cosik nie pasuje buahahaha
A ty kolego SZTUNTER mówiłem Ci odnosnie twojego problemu miałes kupić od Czikena łozyska. no chyba ze masz osadzenia w głowce ramy wybite to bedzie troszki problem !!! I nie mów ze jeżdziłes z tym luzem od tamtej pory jak tak to