Można porównać 929 z r1 k1 zx9 ale logiczne ze im nowszy model Hondy to musi być już fabrycznie ulepszony...Jak nie wagą ,mocą to właściwościami jezdnymi itp...
929 vs 954
- Martin.B.M.
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Komar
- Rok produkcji: 0
- Kontakt:
- Martin.B.M.
- Kontakt:
- Martin.B.M.
- Kontakt:
Jacek pisze:Szczesliwy jest ten kto potrafi cieszyc sie tym co ma . Niektorzy nie zaznaja nigdy szczescia bo beda chcieli tego czego nie maja a jak juz beda mieli to znowu beda chcieli cos innego i tak w kolko . Dupa normalnie![]()
---
pozdrawiam
Dokładnie mam to samo zdanie..
Wiem to po sobie i innych ciągle lepszy i nowszy szybszy a po co to jak człowiek nie umie wykorzystać w 100% tego co ma..
-
RosA
- Motocykl: CBR 1000 RR
tez musze przyznac racje, niestety sam tak mam choć wiem że to głupie, mam nadzieje że z tego wyrosneJakcek pisze:Szczesliwy jest ten kto potrafi cieszyc sie tym co ma . Niektorzy nie zaznaja nigdy szczescia bo beda chcieli tego czego nie maja a jak juz beda mieli to znowu beda chcieli cos innego i tak w kolko . Dupa normalnie
- Martin.B.M.
- Kontakt:
Ja zrobiłem 7 tyś km w sezonie 954 i jedynie co mi się stało prócz spalającego się paliwa w bakuShogun pisze:to inaczej, w którym wystepuje więcej wad,
możecie coś np powiedzieć, że spotykaliście się, że np w tym modelu pada to i tamto cześto a w tym np nie
- Martin.B.M.
- Kontakt:
Powiem ci szczerze,wszystko zależy jaki moto kupisz i jak będziesz nim jeździł.Shogun pisze:obyś miał rację
Znam jednego debila co miał ostre przeżycia z 954 ale winna nie była 954 tylko on.Jak kupił moto to tak długo na gumie latał,że aż mu blok pęknął,naprawił to drugi raz tak palił gumę parę minut i tak moto przegrzewał,że skrzynia się rozsypała a moto dalej chodził (filmik był nawet na you tube). Więc wszystko zależy od kierowcy ,wszystko można zarżnąć