Wiesci z ZIELONEJ WYSPY (irlandia)
- sisi1623
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 1000rr kosa z USA
- Rok produkcji: 2005
- Kontakt:
Wiesci z ZIELONEJ WYSPY (irlandia)
witajcie koledzy
moze nie wieksosc ale mniejsosc tu uzytkownikow bylo tu lub slyszalo jak tu jest. ja mieszkam i pracuje juz ponad 2 lata w irlandi. przylecialem aby zarobic na swoje upragnione moto. spodobalo mi sie tu i tak pozostalem. najlepsze jest to ze w polsce jest zima i pelno sniegu a u mnie dzis bylo +10 stopni tylko troszke zaczelo padac. w sobote bede mial juz swoja SC 57-demke i bede robil jazde probna. tak wiec koledzy nic nie pozostaje wam powiedziec jak czekajcie z utesknieniem na sezon a ja bede rozkoszowal sie jazda w ten weekendzik
. pozdro. (zawsze skromny) sisi1623 
"POLICJA "stoj bo strzelam .......... ze sprzegla hehe
- sisi1623
- Kontakt:
sisi
na weekenda zapowiadaja ladna pogode i wybieram sie na przejazdzke a za tydzien mysle aby pojechac sobie nad ocean. bede smigal sobie caly dzien z bananem na twarzy i moze z mokra dup...jak zacznie padac....oby nie bo nie lubie jezdzic majac mokro miedzy nogami.heheh

-
moto18
- Motocykl: były cbr 900 sc33 jest gsxr1000 k7/sc57b
- Rok produkcji: 0
Re: Wiesci z ZIELONEJ WYSPY (irlandia)
pozdro. (zawsze skromny) sisi1623
[/quote]
haha no naprawde skromniacha z ciebie bo ja dostałem slinotoku ;p od tego ze tam na wyspach jest 10 stopni ale sobie tak mysle ze tam wiecej pada niz słonce swieci ;p" i tym sobie sline wycieram"
haha no naprawde skromniacha z ciebie bo ja dostałem slinotoku ;p od tego ze tam na wyspach jest 10 stopni ale sobie tak mysle ze tam wiecej pada niz słonce swieci ;p" i tym sobie sline wycieram"
- sisi1623
- Kontakt:
sisi
powiem tak. czasem pada , czasem nie ale caly rok woze swoja dupke na hondzie a w polsce nie....hi hi. ale mi sie zarymowalo ladnie hehe 8)
- sisi1623
- Kontakt:
sisi
cziken jak kupisz BMW to tytus wyrzuci ciebie z forum za to...nie rob tego bo i ja pojde z torbami i nie bede juz menadzerem twoim....
piramidy na czarnym lądzie - chodzi ci o te polskie dziury w drogach i koleiny co????

piramidy na czarnym lądzie - chodzi ci o te polskie dziury w drogach i koleiny co????
- tomogt
- Motocykl: HONDA FIREBLADE SC33-98R
- Rok produkcji: 0
sisi -bylem w Londynie 3 lata nie caly rok latasz tam na moto -tego mi nie wmowisz
chyba ze extreme lubisz uprawiac a i sprzeta szkoda bo w deszczu to sie tylko umeczysz takim bikiem.powiem tak w CENZURA wody sie leje tam z nieba i to mi sie strasznie nie podobalo.reszta byla znosna.drogi super ale skrzydla rozwinalem dopiero w pl bo tam wszedzie kamery a latalem na polskich balchach wiec zawsze jakies ryzyko jest.
pozdro sisi --jak tam z praca bo slyszalem od znajomych ze nieciekawie sie robi :twisted:
chyba ze extreme lubisz uprawiac a i sprzeta szkoda bo w deszczu to sie tylko umeczysz takim bikiem.powiem tak w CENZURA wody sie leje tam z nieba i to mi sie strasznie nie podobalo.reszta byla znosna.drogi super ale skrzydla rozwinalem dopiero w pl bo tam wszedzie kamery a latalem na polskich balchach wiec zawsze jakies ryzyko jest.
pozdro sisi --jak tam z praca bo slyszalem od znajomych ze nieciekawie sie robi :twisted:
pozdrawiam Tomek
- sisi1623
- Kontakt:
sisi
ja zarabiam w euro. w londynie jest wiecej deszczu jak u ruskich rakiet...
a u mnie tez pada ale nie tak czesto jak u was. no jak zacznie to moze i 2 tyg lac, wiec wtedy jade do firmy i pucuje swoje moto i czekam na sloneczko. ja tez jezdze na polskich blachach i jak narazie mialem 2 kontrole na ktorej byla taka gadka ( skad jestes i super motorek)
. a z praca robi sie CENZURA to prawda; nic nie znajdziesz nowego, ale ten co mial prace to juz bedzie mial nadal.
zapraszam tez na stronke polskich motocyklistow w irlandi
www.husarria.com
a u mnie tez pada ale nie tak czesto jak u was. no jak zacznie to moze i 2 tyg lac, wiec wtedy jade do firmy i pucuje swoje moto i czekam na sloneczko. ja tez jezdze na polskich blachach i jak narazie mialem 2 kontrole na ktorej byla taka gadka ( skad jestes i super motorek)
zapraszam tez na stronke polskich motocyklistow w irlandi
www.husarria.com