Przywitaj się tutaj!
- miki
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc 44
- Rok produkcji: 2001
-
prymuswwl
- Motocykl: cbr 900 rr sc33
- Rok produkcji: 1997
Część wszystkim !!!
Pozdrawiam wszystkich tu obecnych. Nazywam się Marcin (Prymus) i śmigam po okolicach Wołomina. Latam moto około 4 lat i miałem przyjemność jazdy na różnych jednośladach ale wybór padł na HONDE model SC33. Wesoła historia sprawiła że od roku posiadam sc33 przywiezioną z UK lecz uszkodzoną powierzchownie ale silnik działa, teraz niedawno zakupiłem drugą z zakatowanym silnikiem ale przy kupnie przeoczyłem parę ukrytych wad. Zamierzam złożyć z tych dwóch jeden, chce to zrobić jak najlepiej więc liczę na waszą Pomoc i dobre rady ja również podzielę się wiedzą zdobytą podczas remontu.
- regis
- Motocykl: Custom
- Rok produkcji: 0
- Kontakt:
Dzięki za powitanie
Nie wiem jak to robimy że tak wychodzi, myślę że każdy ma jakiś swój styl i sposób po prostu...ja tam maluję bo lubię i jakbym nie miał z tego kasy to też bym malował,dla własnej frajdy...Czasem przyjeżdżają do mnie młodzi na skuterkach albo motorkach na które zasówali na wakacjach i teraz chcą je pomalować i szczerze mówiąc, to robię to prawie po kosztach żeby dali radę z kasą...może to kogoś śmieszyć, ale mi nie chodzi o kasę tylko o klimat i radochę z malowania,lubię to i tyle:) 
-
tomo21kawa
- Motocykl: HONDA 954 poraz drugi
- Rok produkcji: 2003