kolor zbliżony do koloru ramy
-
only1000r
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
kolor zbliżony do koloru ramy
Witam.Mam troszkę porysowana ramę z lewej strony,takie głębokie rysy mnie to bardzo wkur...a prawdopodobnie od ślizgu poprzedniego właściciela.zna ktoś z was numer koloru zbliżony do koloru ramy rama nie była malowana,chciałbym zrobić pędzelek na tych rysach.pozdr.
- Seyrus
- Motocykl: Honda SC33
- Rok produkcji: 1999
ja wypolerowalem gorna polke
ale co jakis czas trzeba ja przeleciec delikatnie pasta do chromu i aluminium sonaxa polecam podnozki i wlew tez tak zrobilem gdzies mam zdjecia nawet jak ktos chce .a rama chyba faktycznie jest anodowana robie w obrubce alu. (na frezarce numerycznej duzo czesci moge sam zrobic
uchwyty crashow sobie zrobilem ostatnio
) wysylamy do anodowania to miej wiecej ta sama faktora itd.mam preparacik specjalny do czyszczenia anody glancuje tym rame i jest cudowna .
Seyrus pisze:ja wypolerowalem gorna polkeale co jakis czas trzeba ja przeleciec delikatnie pasta do chromu i aluminium sonaxa polecam podnozki i wlew tez tak zrobilem gdzies mam zdjecia nawet jak ktos chce .a rama chyba faktycznie jest anodowana robie w obrubce alu. (na frezarce numerycznej duzo czesci moge sam zrobic
uchwyty crashow sobie zrobilem ostatnio
) wysylamy do anodowania to miej wiecej ta sama faktora itd.mam preparacik specjalny do czyszczenia anody glancuje tym rame i jest cudowna .
tez mam parę rysek na ramie i podałbyś nazwę tego preparaciku na pw