Po umyciu nie odpala
- maciekosssss
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
Po umyciu nie odpala
Witam. Umyłem dziś swojego fajera 929, po umyciu odpalił zagrzał się do około 50 stopni zgasł i teraz nie chce odpalić
Wicie może co to może być ? pozdrawiam wujków mechaników 
- maciekosssss
- Motocykl:
widze ze masz ten sam model co ja bez Hissa (tzn mialem bo teraz posiadam Hissa ) jesli umyles moto i nie odpalilo rozbierz wszystko i przegladnij polaczenie stykowe od elektryki ,a dokladnie kostki masowe z przodu i kolo airboxa ,dmuchaj na zimno bo ja przez wlasnie takie nie sprawdzenie wszystkiego po umyciu i przejechaniu paru km zajechalem calkiem elektryke a to jest ból tego modelu
- deeper2
- Motocykl: Honda CBR 929 RR sc44
- Rok produkcji: 2001
Re: Po umyciu nie odpala
niestety ostatnio ,dokładnie przedwczoraj jechałem od kumpla i mnie deszcz złapał ,dojechałem do domu i nie używałem moto 2 dni, zachodzę do garażu chcę odpalić a on wogle nie chcę złapać ... czy tak jak piszecie w temacie może to być głównie elektryka? podkreślę że tydzień temu odebrałem bladego od mechanika po wymianie świec zapłonowych ,płynów ,reg. zaworów i synchro. Proszę o pomoc
Re: Po umyciu nie odpala
Jeżeli nie rozbierzesz i nie zobaczysz to się nie przekonasz wszystko możne być czynnikiem nieodpalania moto najgorsza jest elektryka porozkręcaj i posprawdzaj , ja pól sezonu nie jeździłem na swoim , tylko wymieniałem każdy kabelek po kabelku , a teraz śmiga jak marzenie , możne straciłem czas ale nie straciłem pieniędzy a teraz jestem w 100 % pewny ze nic nie powinno się dziać