Mój nowy nabytek.
- Kecajm69
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Była SC57,SC44,SC50 i obecnie SC57
- Rok produkcji: 2004
Mój nowy nabytek.
Wiem, wiem, wiem że to nie Fajer ale tez ma dwa kółka
więc też go chciałem przedstawić bo to bardzo niedoceniana marka motocykli. Śmigam już nim miesiąc i jestem nawet pozytywnie zaskoczony tym Triumphem Sprint ST 1050. Całkiem ciekawa odmiana moto a co dalej jakie dalsze wrażenia to sie zobaczy.
- SuperAs
- Motocykl: CBR 954
- Rok produkcji: 2002
- Kecajm69
- Motocykl: Była SC57,SC44,SC50 i obecnie SC57
- Rok produkcji: 2004
Jest to główny konkurent Hondy VFR 800 ale prawie pod każdym względem bije ja bezapelacyjnie a wiem bo miałem VFR800Fi i VFR V-tec. Do Fajera nie można go za bardzo porównywać bo to sport-turysta chociaż w zakręty wchodzi więcej bardzo dobrze bo ma charakterystykę przedniego zawieszenia jak w sportach, przyspieszenie ma rewelacyjne dzięki momentowi 104Nm taki sam moment ma też 954. I to by było wszystko z Fajera bo reszta to już inne moto. Czyli moment dostępny już od 5tyś a 80% tego momentu już od 2,5tyś, pozycja za sterami jak w XX-sie ale za to waga mniejsza, plecaczek ma zdecydowanie wygodniej niż na sporcie, prowadzi się z plecaczkiem lepiej bo jest cięższy i stabilniejszy niż sport.
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
Bardzo dużo pozytywów słyszałem o tym motocyklu i ogólnie o triumphie.
Ciekawy , nieco egzotyczny i nietuzinkowy na naszych drogach motocykl - Gratuluję!
Sam czasem się zastanawiam nad jakąś alternatywą dla sporta. Najlepszym wyjściem byłoby posiadanie dwóch motocykli co najmniej ale na to raczej sobie nie mogę pozwolić i na razie zostałem przy sporcie. Na codzień jedyny słuszny dla mnie wybór ale czasem daje w trasie odczuć swoje sportowe geny fajerek i tak jak na tych wakacjach z Żoną dostaliśmy wycisk
Ciekawy , nieco egzotyczny i nietuzinkowy na naszych drogach motocykl - Gratuluję!
Sam czasem się zastanawiam nad jakąś alternatywą dla sporta. Najlepszym wyjściem byłoby posiadanie dwóch motocykli co najmniej ale na to raczej sobie nie mogę pozwolić i na razie zostałem przy sporcie. Na codzień jedyny słuszny dla mnie wybór ale czasem daje w trasie odczuć swoje sportowe geny fajerek i tak jak na tych wakacjach z Żoną dostaliśmy wycisk
-
tomekn
- Motocykl: CBX 1000
- Rok produkcji: 0
-
wszymon
- Motocykl: SC59
- Rok produkcji: 2008