wymysliłem taki plan zeby wsadzic zadupek od 1000RR do 929
co myslicie o tym drodzy koledzy ?
ktos cos takiego moze robił juz ? jakies wskazówki?
Pozdro
Przypominam tylko jak brzmiało pytanie bo dalej nie widzę, żebyście coś napisali w tym temacie. Wielu przerabiało zadupki w SC33, SC28 czy inne. Każdemu się podoba co innego więc nie widzę przeszkód, żeby sobie maszynkę zmodyfikować. Sam bym chętnie swojej Rudej wstawił zadupek o jakiegoś Gixa ale nie mam sprzętu i umiejętności.StrunaTST pisze:ktos cos takiego moze robił juz ? jakies wskazówki? mile widziane
Mikele pisze:Przypominam tylko jak brzmiało pytanie bo dalej nie widzę, żebyście coś napisali w tym temacie.
Mikele, jak dla mnie to możesz sobie każdą owiewkę z innego motocykla zamontować, zadupek z suzuki, boki z kawasaki, błotnik z ducati a bak od komarka. Tylko po co tak krzywdzić motocykl. Nie rozumiem takiej "twórczości" i tyle. Chociaż w sumie druciarstwo artystyczne... to takie polskie...StrunaTST pisze:co myslicie o tym drodzy koledzy ?

Po pierwsze nie malowałem, a kupiłem nowe plastiki OEM. A po drugie nie porównuj tuningu gdzie gadżety masz "Plug&Play" do rzeźbienia w plastikach bądź w elementach ramy.motobandyta pisze:skoro oryginalny motocykl jest taki zaaajebissty twoim zdaniem, to czemu przemalowałeś swój w repsola ??

Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 0 gości