Nowe testy na Prawo Jazdy 2013.
- MaciekM
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 954 RR
- Rok produkcji: 2003
-
wiertło
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
ha ha ha ale się uśmiałempit pisze:70% wpływów do WORD to opłaty za egzaminy poprawkowe.
KASA KASA KASA!
Zdawalność przed nowymi zasadami 33% w Anglii zdawalność 85% i można załatwić wszystko w 1 dzień.
Oddam nerkę za cbr :)
-
AkumIZocha
- Motocykl: Franek Sc50>> GSX-R 1000 L1
- Rok produkcji: 0
- Cris83cbr900
- Motocykl: było SC33, SC50, SC57A teraz SC33FL
- Rok produkcji: 0
Kolego tu akurat dali takie proste pytania aby wszyscy myśleli co to za brednie gadają w TV że mała zdawalność przeciecież test próbny na necie jest prosty. Niech wypowiedzą się Ci którzy zdawali nowy test niech podają jakie były pytania i jak to wygląda.AkumIZocha pisze:72/74 szczerze mówiąc myślałem że będzie to o wiele trudniejsze.
Rząd i inne instytucje państwowe już nie wie w jaki sposób ściągnąć od ludzi kase to właśnie robią fotoradary co 100m i takie "zmiany" w prawo jazdach i innych aspektach, wystarczy się dogłębnie przypatrzeć zmieniającym się przepisom ogólnym np. w przemyśle , dopuszczeniach kwalifikacyjnych itp. MAAAASSSAKRAAA
Ja 62 zdobyłem. Uwaliłem lecz uważam że test banalnie prosty. Uważam że osoba świeżo ucząca się na egzamin z mózgiem większym niż łepek od szpilki powinna go zdać. Filmiki niektóre trochę mogą wprowadzać w błąd lub niektórych znaków w ogóle nie spotyka na drodze lub nie zwraca na nie uwagi i stąd te oblania przez osoby posiadające prawo jazdy od jakiegoś czasu. Ja np. nigdy nie zastanawiałem się co mówi znak "szpital" lub źle odpowiedziałem na pytanie o dwóch ludzikach na znaku (chyba mówi o szkole) -ale jak go widzę to wiem że muszę na ludzi uważać. Także kursant powinien bez problemu to zdać;)