WYŚWITLACZ BIEGÓW
- Adam K
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 954
- Rok produkcji: 2002
ponieważ ostatnio ciężko złapać DANIOND na kom, jakoś od tygodnia nie odbiera telefonu, a licznik odmówił posłuszeństwa, pokazuje tylko luz nic wiecej, podłączenie ok, zero reakcji na jakąkolwiek kalibrację, a po rozpołowieniu licznika okazało się że kabelkowi w kolorze zielonym się odpadło.
Może tutaj częściej zagląda niż odbiera telefony i podpowie w którym miejscu kabelek dolutować (zaznaczyłem trzema kolorami)
Może tutaj częściej zagląda niż odbiera telefony i podpowie w którym miejscu kabelek dolutować (zaznaczyłem trzema kolorami)
- january
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 1998
Witam, potrzebuję rady, przymierzam się do zakupu wyświetlacza biegów i myślę żeby zakupić take urzondzonko mianowicie MGI F103, http://mgi-project.com/6,7,charakterystyka.html czy ktoś lata z takim wyświetlaczem i jak się on spisuje?
- Puciaty
- Motocykl: Honda cbr 929 rr
- Rok produkcji: 2000
Witam
postanowiłem odswieżyć temacik , ponieważ pojawił sie pomysł by zainwestować w wyswietlacz biegów..ogolnie chodzi o to by kontrolować na jakim biegu sie jedzie i zeby nie szukac 7 biegu
bo robie to za kazdym razem prawie hehe
co sadzicie o tym wyswietlaczu warty jest coś ,czy szkoda zawracać sobie głowe ?
http://moto.allegro.pl/wyswietlacz-bieg ... 92759.html
i czy bedzie pasował do mojej 929 ?
a moze ma ktos taki wyswietlac zamontowany , to powie o sposobie montazu takowego gazeciku
postanowiłem odswieżyć temacik , ponieważ pojawił sie pomysł by zainwestować w wyswietlacz biegów..ogolnie chodzi o to by kontrolować na jakim biegu sie jedzie i zeby nie szukac 7 biegu
co sadzicie o tym wyswietlaczu warty jest coś ,czy szkoda zawracać sobie głowe ?
http://moto.allegro.pl/wyswietlacz-bieg ... 92759.html
i czy bedzie pasował do mojej 929 ?
a moze ma ktos taki wyswietlac zamontowany , to powie o sposobie montazu takowego gazeciku
Pale Gume, a nie dusze
- Ziutek
- Motocykl: SC59
- Rok produkcji: 2008
- Samochód: E61 525d
Mój aktualny wyświetlacz biegów, właśnie Datatool zwariował.
Jak kupiłem moto, nie działał. Zdjąłem owiewkę, rozłączyłem, zamontowałem jeszcze raz i dalej to samo..., a mianowicie:
Jest neutral, wyświetla 0.
Wbijam 1., ruszam i zaczynają krążyć w kółko 3 górne kreski które tworzą 0 na wyświetlaczu, na każdym biegu to samo...
Wydaję mi się, że po prostu ten wyświetlacz jest padnięty.
Jak kupiłem moto, nie działał. Zdjąłem owiewkę, rozłączyłem, zamontowałem jeszcze raz i dalej to samo..., a mianowicie:
Jest neutral, wyświetla 0.
Wbijam 1., ruszam i zaczynają krążyć w kółko 3 górne kreski które tworzą 0 na wyświetlaczu, na każdym biegu to samo...
Wydaję mi się, że po prostu ten wyświetlacz jest padnięty.
Yamaha R1 RN22 !
a możę trzeba go poprostu od nowa zaprogramować? ja 2 miechy emu zamontowałem i zaprogramowałem nie miałem okazji pojeździć ale biegi pokazuje ok, poczytajcie instrukcje programowania jest w necie a sam montaż to u mnie była sama przyjemność i potem radość ja zaczęło działać a instrukcja jest tak czytelna, że ślepy dobrze polutuje 
WTRYSKIWACZE DENSO SPRZEDAŻ GWARANCJA
- Ziutek
- Motocykl: SC59
- Rok produkcji: 2008
- Samochód: E61 525d
Mariano, przystawiam kabelek od programowania do masy, ale za nic w świecie nie daję rady... odłączyłem zasilanie, podłączyłem jeszcze raz i dalej nic.
Jak się trochę cieplej zrobi to może wymontuję go całkowicie, wyczyszczę, przeczyszczę i zamontuję jeszcze raz wg instrukcji. Jak nie zadziała to znaczy, że padł wyświetlacz.
Jak się trochę cieplej zrobi to może wymontuję go całkowicie, wyczyszczę, przeczyszczę i zamontuję jeszcze raz wg instrukcji. Jak nie zadziała to znaczy, że padł wyświetlacz.
Yamaha R1 RN22 !
-
MłodY
- Motocykl: 1000 RR
- Rok produkcji: 2006
miałem ten sam problem z wyświetlaczem Datatool. Założyłem sobie nowy i wszystko było oka do póki nie rozładował mi się akumulator. Wyświetlacz oczywiście mi się rozprogramował. Po naładowaniu aku chciałem go zaprogramować od nowa i już się nie dało łapał mi aby 1 i 2 bieg reszty już nie. Też go rozlutowałem i przylutowałem od nowa i było to samo. Oddałem na gwarancje żeby go sprawdzili i przysłali mi nowy
założyłem i śmiga
wyjąłem na zimę aku i ciekawe co będzie na wiosne czy znowu nie będzie jakiś problemu z zaprogramowaniem 
JeDna MyśL JedeN CeL ŚmigaĆ hondą CBR