witam .chcialbym zalozyc amorek skretu do mojego bladego z 98 roku .mam takie pytanko -czy musze wywalic oryginalny stelaz od lusterek??co tam wstawic w zamian???jesli ktos ma jakies patenty czy moze ma ktos zalozony prosze o info jak to jest rozwiazane u was.
Witam zalezy od mocowania jakie wybierzesz ja np, mam stelarz lampy z laga tam mam mocowany amorek,wydaje mi sie,ze nie bedziesz musial nic przerabiac jezeli kupisz amorek dedykowany do twojego modelu.pozdrawiam
Przy mocowaniu amora do lagi (pod stelażem lampy i zegarów) też nic nie trzeba demontować (Crazyduck z tego co się orientuje ma takiego właśnie LSL'a )
fabiq, słuchaj pewnie to przez to że są różne rozmiary amorków - np. w popularnych maszynach typu Cbr 900, R1 lub Gsx-R 1000 jest standardowy rozmiar 75mm (przy mocowaniu na półce kierownicy)
..a w innych maszynach jest rozmiar 120mm, 140mm lub nawet 160mm wtedy amor to niezły, długi klocek .. (mocowane są one wtedy wzdłuż ramy lub pod stelażem zegarów)
Tylik, no wlasnie wiem wiem, ale kombinowalem bo mam, jakby sie udalo to bym go sobie przekladal do cbrki ale niestety nie dalo sie , a wogole to moja panna dzis urwala tlumik w kawie
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte
kupilem wreszcie i sie chwale-
http://www.bikepics.com/pictures/1383218/ ,montaz 10 minut
koszt 140funtow calosc
wrazenia z drogi jutro bo dzis tu leje jak .......(pop......y kraj) :twisted: