Sewgo czasu jak sie inteesowalem kupnem 954 zapoczatkowalem temat na tym forum:http://forum.fireblade.pl/viewtopic.php?t=134
Poszukiwania rozpoczalem w kraju (choc wczesniej zakladalem wyjazd do niemiec), po ogledzinach paru egzemplarzy stwierdzilem ze na 1005 jade do niemiec (nie bede sie tu rozpisywal na temat handlarzy ktorzy wciskaja kit w oczy).
W niemczech znalazlem 954 po lekkim szlifie lewej strony. Mam juz ja mniejwiecej gotowa ale jeszcze polerka felg, moze ramy i dam fotki do galeri.
Porownujac z sc33 97r to kultura pracy silnika to juz nie stare poczciwe SC33, poprostu klekocze i tyle choc wiadomo ze ten model tak ma ale dla tych ktorzy cenili za to sc3 to tu sie rozczaruja. Kolejny minus dla 954 to tanizna w wykonaniu plastikow. Ogolnie porownujac to miom zdaniem SC33 byla lepij wykonczona. I ostatni minus dla 954 ostatnio zabolaly mnie nadgarstki, co w Sc33 nigdy mi sie nie zdarzylo choc robilo sie trasy po 400km. A teraz to co mnie urzeklo w 954: Atomowe hamulce, prowadzenie moto jak po szynach, silnik choc klekocze to rwie do przodu jak szalony, gumy na 2 biegu