Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sobie tak pomyślałem że moze by tak jakiś zlocik zorganizować fireblejdów , jak coś to moge załatwić ustronne miejsce u moich rodziców na wiosce, mają małą stadnine koni na trasie z TG do siewierza..., mają kilka pokoi do wynajęcia lub spanko na sianku lub w namiocie za free jesli ktoś chce, można zrobić ognisko czy co tam kto chce:) i pośmigać na koniu...
zapraszam do dyskusji i propozycji terminu
pozdr Kwaq
No Kwaq to zes pojechal Cos takiego planowalem powolutku ale ty widze strzeliles z grubej rury Ja jestem za ale trzeba by wybrac odpowiedni termin (jak najwiecej chetnych) i oszacowac koszty
Więc tak, rozmawiałem właśnie z mamą o tym zlocie, powiedziała że nie ma problemu,
tylko trzeba ustalić termin, co do kosztów to sprawa wygląda tak że noc kosztuje koło 20 od łóżka w pokoju, ale nie wiadomo ile akurat będzie wolnych łóżek, jak ktoś chce to oczywiście za free może sobie rozbić namiot , lub spać na słomie czy na sianie w stajni , okolica jest fajna, jest to jakieś 10 km od lotniska katowice-pyrzowice, teren jest położony daleko od innych zabudowań tak więc nikomu nie będziemy przeszkadzać, moża "dyskutować" do rana ,jak już uzgodnimy jakiś termin to walne link do mapki z dojazdem.Można zrobić ognisku, jest parking i duży garaż , żeby w razie czego zaparkować sprzęty.
Czekam na jakieś propozycje terminu ....
Pozdrawiam Kwaq
moze juz za pozna na zlocik ale moze jakies oficjalne zamkniecie sezonu sie zrobi:) Jezeli to weekend to przyjade z przyjacielem na 954:) Sorki jezeli juz dawno nie aktualne ale dopiero sie zarejestrowalem i chetnie poznalbym milosnikow tych wspanialych maszyn.... ale sie rozpisalem, tak czy siak fajnie bylobo sie spotkac...
Ostatnio bylismy po imprezce w Chudowie u Kwaqa w tej stadninie koni. Pieknie polozone miejsce , cicho, ognicho full wypas tylko kielbachy , namioty , piwo i mozna cos zorganizowac Troche juz pogoda nie ta ale mysle ze gdyby bylo kilku chetnych mozna by wieczorkiem w piatek lub sobote pod koniec wrzesnia zrobic male zakonczenie sezonu milosnikow bladego franka i nie tylko
Kombinujmy coś na wiosnę panowie...Tylko konkrecik niech zaintersowani się wypowiedzą co proponują.Jak ktoś ma jakieś sugestie co do miejsca niech napisze gdzie co i jakie koszty (noclegi itp).Ja mogę zaproponować np. wypad w Bieszczady.Moglibyśmy ekipą pojechać na pętlę bieszczadzką, zamotać gdzieś jakieś spanie.W dzień byśmy coś pojezdzili a wieczorem ognisko itd.Ten pomysł który był powyżej z tą stadniną też jest spoko ale im będzie więcej opcji tym może lepiej bo coś wspólnie wybierzemy.