Przywitaj się tutaj!
- kiki1989
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 929
- Rok produkcji: 2000
- beti
- GIRL

- Motocykl: FRANEK
- Rok produkcji: 0
witam kolege
to prawda, bardzo wielu z nas jeździ bez prawka na A albo robi je dopiero po kilku sezonach
i chyba tylko takie masz wyjście jeśli chcesz śmigać na swoim fajerku bo z tego co wiem jak już zabierają to całość a nie tylko "zawinione" kategorie, poprostu przepada całe prawko nawet gdybyś miał tam wbity cały alfabet
to prawda, bardzo wielu z nas jeździ bez prawka na A albo robi je dopiero po kilku sezonach
Franek mój to jest to, kocham go!
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
powitacSamOgon pisze:nie zdążyłem się przywitać
prawidlowo, masz fart, tym razem nie jestes morderca, mam nadzieje ze ukarza cie optymalnie abys nastepnym razem pomyslal ze sie nie oplaca, lepiej wziasc taxowke , pomysl ze teraz bedziesz mogl pic do woli bo bez prawka chyba jezdzic nie masz zamiaru?! jakby cie zlapali na prowadzeniu pojazdu kiedy bedziesz mial zakaz ich prowadzenia to ci juz porzadnie dowala.SamOgon pisze:Cóż, za głupotę się płaci.
pozdrowki
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte 
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007