Oceniamy ogłoszenia z internetu - wszystkie modele
- Max_929
- Moderator

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2000
-
ZłotyFireBlade
- Motocykl: gsx-r 1000 k7
- Rok produkcji: 2004
-
Patryk2528
- Motocykl: CBR SC28
- Rok produkcji: 1992
Ramy pękały w starszych modelach `98r. I nie w 600 tylko 900. Sprzęt jak dla mnie z 600 najlepszy wybór. Jestem w trakcie szukania sprzętu dla siebie. Przesiadam się właśnie na 636. Sprawdzałem wszystkie 600 i jak dla mnie lepszym wyborem byłby co najwyżej Triumph 675, ale przegrywa pod względem dostępności częśći itd. Chociaż jak dla kobiety 600rr myślę że będzie lepszym wyborem jest dużo łagodniejsza w oddawaniu mocy jeżeli w ogóle w sportowych 600 można mówić o łagodności...
-
ZłotyFireBlade
-
cziken929
- Staly Bywalec

- Motocykl: w narzędziach to z 5x929
- Rok produkcji: 2000
jeździłem wszystkimi kawami klasy 600 sport i uważam te motocykle za bardzo udane. Ten model jest skonstruowany strikte na tor i ma bardzo długi 1 bieg a do 6krpm nie jedzie w ogóle. Cała zabawa zaczyna się w okolicy 10 krpm także dla lans dziewoji do jazdy po mieście pomysł słaby. Jeśli patrząc na ten motocykl jako coś do szybkiej jazdy sportowej to ja jestem wielkim fanem zx6r
Dzwięk silnika F1... hamulce genialne, zawias rewelacja (twardo i precyzyjnie) Niewielka masa łatwość przewalania w zakrętach. Ten motocykl ma charakter a 600RR to miałkie motorzysko przy tej kawce i z pewnością będzie lepsze dla dziewczyny. Ja sam się zastanawiam nad kupnem tego modelu w tym sezonie
wciąż zajmuję się serwisem
-
ZłotyFireBlade
I wrócilem... wqrwiony maxymalnie,zajezdzamy otwiera "tato dziewczyny" motor super i wogole 
A teraz tak
poprosiłem o latarke zeby sobie poswiecic i wyszło tak
-Rama ukruszona w okolicach pólki.
-Lewa strona cała malowana... plastikii z zielonej wersji
-lewa laga zdarta az do sruby...
-ogólnie motocykl mega wymeczony...
Ogladalem go 5 min i pojechalem(260 km w jedna strone)
Na co Tatus dziewczyny powiedział ze nie mam racji bo on wie co to za motor bo zrobił nim az 30 KM w tym sezonie...
ale w drodze powrotnej miałen nagrana jedna sztukę za mniejsza kase i okazała sie strzalem w 10
Motocykl igła
niebawem podrzuce fotke 
A teraz tak
-Rama ukruszona w okolicach pólki.
-Lewa strona cała malowana... plastikii z zielonej wersji
-lewa laga zdarta az do sruby...
-ogólnie motocykl mega wymeczony...
Ogladalem go 5 min i pojechalem(260 km w jedna strone)
Na co Tatus dziewczyny powiedział ze nie mam racji bo on wie co to za motor bo zrobił nim az 30 KM w tym sezonie...
ale w drodze powrotnej miałen nagrana jedna sztukę za mniejsza kase i okazała sie strzalem w 10
Motocykle - mój ustrój, mój wybór, moje życie...