nie ma opcjiSiwy_ryry pisze:ks.viki pisze: Więc Tobie i Wściekłej proponuje ... yy.. na gołe klaty![]()
To będzie ciekawe rozpoczęcie !
II ZLOT FIREBLADE ???
- Wściekła
- GIRL

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: GSXR 1000 K7
- Rok produkcji: 2007
- Mikele
- Motocykl: CBR 900rr
- Rok produkcji: 1998
Nie było mnie pół godziny a przegapiłem prawie dwie strony postów
Wściekła, nikt się nie obrazi za to, że chcesz jechać sama. Znam temat, dlatego też od zeszłego sezonu praktycznie sam jeżdżę.
Co do terminu, pewnie wielu zależy, żeby nie był to lipiec/sierpień, bo ludzie mają wyjazdy za granicę, inne ogólnopolskie zloty albo inne sprawy. Czerwiec najbardziej optymalny.
Co do miejsca, najlepiej centrum PL. Paliwo drogie a to nie jedyny zlot w sezonie i trzeba się z tym liczyć. Ale jak komuś zależy to i 600km przejedzie. Najwyżej jak ja, zaoszczędzi śpiąc w namiocie
Wściekła, nikt się nie obrazi za to, że chcesz jechać sama. Znam temat, dlatego też od zeszłego sezonu praktycznie sam jeżdżę.
Co do terminu, pewnie wielu zależy, żeby nie był to lipiec/sierpień, bo ludzie mają wyjazdy za granicę, inne ogólnopolskie zloty albo inne sprawy. Czerwiec najbardziej optymalny.
Co do miejsca, najlepiej centrum PL. Paliwo drogie a to nie jedyny zlot w sezonie i trzeba się z tym liczyć. Ale jak komuś zależy to i 600km przejedzie. Najwyżej jak ja, zaoszczędzi śpiąc w namiocie
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
Kolego KS.viki
Wsciekla jest pozytywnie CENZURA...kto byl na ZLOCIE nr.1 wie
a co masz do MZ? bo we wczesniejszych postach cisnąłeś?
Ja smigalem ETZ 150 dwa sezonby, na poczatku 2000-2002r,
to ze wolne to druga sprawa, ale to jest motocykl... z dusza!!! podstaw jazdy można się nauczyć, i sa zajebiste
Zloty z choperami, mocnym brzmieniem, browarami tak samo maja klimat.. Proste jak ktos nie uważa choperowcow i tych z nie plastikow jako rodziny motocyklem, to ma wyje b ane na nich i tam nie jezdzi..
ale My chce Sie CENZURA, najarac, powyglupiac, poagdac,i pozapierdalac...wyjdzie spontan jak ostatnio
Wroćcie do tematu zlotu, w LIPCU
Wsciekla jest pozytywnie CENZURA...kto byl na ZLOCIE nr.1 wie
a co masz do MZ? bo we wczesniejszych postach cisnąłeś?
Ja smigalem ETZ 150 dwa sezonby, na poczatku 2000-2002r,
to ze wolne to druga sprawa, ale to jest motocykl... z dusza!!! podstaw jazdy można się nauczyć, i sa zajebiste
Zloty z choperami, mocnym brzmieniem, browarami tak samo maja klimat.. Proste jak ktos nie uważa choperowcow i tych z nie plastikow jako rodziny motocyklem, to ma wyje b ane na nich i tam nie jezdzi..
ale My chce Sie CENZURA, najarac, powyglupiac, poagdac,i pozapierdalac...wyjdzie spontan jak ostatnio
Wroćcie do tematu zlotu, w LIPCU
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
- Max_929
- Moderator

- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2000
3 strony bez sensownej gadki,a na końcu każdy pisze wróćmy do tematu zlotu,następni tez tak bedą robić i temat kłótni się nie skończy az tak bardzo wam zależy by to wszyscy czytali. żal.
Piszcie na PW albo przejdźcie do innego tematu,zdaje się kiedyś był taki w którym można było gadać o dupie mar..
tyle na ten temat
Piszcie na PW albo przejdźcie do innego tematu,zdaje się kiedyś był taki w którym można było gadać o dupie mar..
tyle na ten temat
- misiopajur
- Motocykl: CBR 929 + YZ 250f +DR-Z 400 E leśny naqrwiacz
- Kontakt:
- misiopajur
- Motocykl: CBR 929 + YZ 250f +DR-Z 400 E leśny naqrwiacz
- Kontakt:
- redjac
- Motocykl: cbr954, Husky Te 610 SM ;)
- Rok produkcji: 2002
Ludzie po co te podziały?? Łączy nas jedna pasja....Jeżeli chodzi o ocenę to trudno generalizować, w każdej grupie znajdą się "perełki" które psują opinie reszcie...Sami wiecie jak nas postrzega społeczeństwo i dlaczego.
Co do zlotów to nie zamykajmy się na plastiki czy inne bombowce bo człowiek się uczy całe życie a niektóre wozidła dojdą na trasie nawet nas;) Sam np mam ochotę spróbować w tym sezonie supermoto, a na zlocie można parę żeczy podpytać co i jak...
Co do zlotu to będzie poważny problem bo mamy doświadczenia po pierwszym i chyba będzie trzeba połączyć możliwości wykazania się dla jednych i posiedzenia przy browarze dla drugich, tylko czy da się to połaczyć?? Mieliśmy próbę kilka osób lekki stunt w deszczu pokazało kilka "próbowało" po alko szaleć po parkingu
bez obrazy to tak dla żartu hehe niektórzy nawet próbę ognia przeszli ale już zupełnie poważnie to przy grupie 70 moto już jest organizacja totalna bo zrobi się chaos!!! pozostawiam do przemyślenia...
[ Dodano: Sob Sty 21, 2012 2:43 pm ]
rzeczy buahahaha dobre;)))))) phi
Co do zlotów to nie zamykajmy się na plastiki czy inne bombowce bo człowiek się uczy całe życie a niektóre wozidła dojdą na trasie nawet nas;) Sam np mam ochotę spróbować w tym sezonie supermoto, a na zlocie można parę żeczy podpytać co i jak...
Co do zlotu to będzie poważny problem bo mamy doświadczenia po pierwszym i chyba będzie trzeba połączyć możliwości wykazania się dla jednych i posiedzenia przy browarze dla drugich, tylko czy da się to połaczyć?? Mieliśmy próbę kilka osób lekki stunt w deszczu pokazało kilka "próbowało" po alko szaleć po parkingu
[ Dodano: Sob Sty 21, 2012 2:43 pm ]
rzeczy buahahaha dobre;)))))) phi
- ks.viki
- Motocykl: rr 59
- Rok produkcji: 0
Moja wizja to zlot FB i tylko tego modelu , od piątku do niedzieli musi być czas na pogaduchy , picie , pokazy ewentualne i odpoczynek przed drogą , miejsce dogodne dla wszystkich wiadomo ceny zupy itp , pamiętajmy o jednym czerwiec euro sie zaczyna będą dymy na drogach wielu duzo ryzykuje ( prawka i zakazy sądowe ) Organizacja połowa sukcesu powinien sie tym zając 1 człowiek i przyjmować sugestie reszty , ja jestem pozytywnie nastawiony do spotu nie drążmy tematu proszę mam opinie jaką mam i moi koledzy trudno tego nie zmienię ale dla Was chcę być ok o tego się trzymam !