Technika jazdy - jazda na jednym kole czyli WHEELIE
- krolik
- Moderator

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC44 01r. i ZX6R 02r. (stunt maszyna)
- Rok produkcji: 2001
- sisi1623
- Motocykl: CBR 1000rr kosa z USA
- Rok produkcji: 2005
brak odwagi
witam jestem posiadaczem od niedawna 954. jeszcze nie umiem latac na gumie ale powoli staram sie tego nauczyc, brak mi odwagi i tego ze za bardzo odkrece manetke i polece na plecy. moja 954 juz od 4 tys z 1 biegu idzie w gore bez zadnego problemu, o 2 biegu nawet nie mysle stawiac na kolo, jeszcze 1 nie opanowalem. teoria dobrze znam, o tym jak na kolo postawic ale praktyka jest ciezka. bede probowal ostro i bezpiecznie. moze jakies rady...koledzy...
"POLICJA "stoj bo strzelam .......... ze sprzegla hehe
- sisi1623
- Motocykl: CBR 1000rr kosa z USA
- Rok produkcji: 2005
brak amora
witam. ja tez nie mam w swojej 954 amorka i to tez jest powod do tego ze mam wieksze ryzyko przy ladowaniu. juz raz mnie zatrzepalo i ledwo co wyszedlem. mam duzo kumpli na moto ale oni tez nie umieja latac na gumie. musze metoda treningu nauczyc sie postawic moto na 1 kolo i cieszyc sie......
"POLICJA "stoj bo strzelam .......... ze sprzegla hehe
-
Tomek
- Motocykl: CBR 954 RR
- Rok produkcji: 0
No ja zanim zacząłem stawiać na koło to se sprawiłem amorek LSL. I powiem wam że całkiem inna jazda, człowiek czuje sie bezpieczniej. Nie ma takiego strachu przed reakcjami kierownicy po spadnieciu z koła na dół.
[ Dodano: Czw Cze 12, 2008 3:12 pm ]
Jeszcze jedno pytanko, jak już jedziecie na tylnym kółku to nie znosi was na boki?Jeżdze niewielkimi predkosciami i mam problemy z utrzymaniem moto w pionie, spuszczacie powietrze w tylnym laćku?
[ Dodano: Czw Cze 12, 2008 3:12 pm ]
Jeszcze jedno pytanko, jak już jedziecie na tylnym kółku to nie znosi was na boki?Jeżdze niewielkimi predkosciami i mam problemy z utrzymaniem moto w pionie, spuszczacie powietrze w tylnym laćku?